Ponturi Pariuri Fotbal Basaksehir vs Trabzonspor

BETFAIR EXCHANGE

Istanbul Basaksehir și Trabzonspor se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în runda cu numărul 26 din Superliga turcă

Basaksehir, campioana de anul trecut din Turcia, are emoții serioase în privința rămânerii în prima ligă. E pe locul 18 în acest moment, unul retrogradabil, cu 24 de puncte obținute în 24 de partide. Nici șocul schimbării antrenorului, aducerea lui Aykut Kocaman, nu a dat roade. De la instalarea lui, echipa favorită a președintelui Erdogan a pierdut toate cele 3 meciuri jucate în campionat. Managerul turc are și probleme de efectiv, 4 fotbaliști importanți fiind accidentați. E vorba de Bolingboli-Mbombo, Caicara, Chadli și Visca. 

cota2.ro

Trabzonspor e cea mai în formă echipă din Turcia. După un start greoi de sezon, vicecampioana de sezonul trecut a urcat până pe locul 4. Are 45 de puncte, 6 sub cei 3 granzi, Galatasaray, Besiktas și Fenerbahce. Revirimentul are legătură cu numirea lui Abdullah Avci pe bancă, în luna noiembrie. Antrenorul turc are un lot echilibrat, în care tineri precum Omur, o mare speranță a fotbalului turc, au ce învăța de la fotbaliști experimentanți precum Tony Nwajaeme sau Benik Afobe. 

Încasează AICI 50 de LEI bonus FĂRĂ DEPUNERE

Cel mai recent meci direct a avut loc pe 27 ianuarie 2021, în Supercupa Turciei. Trabzonspor s-a impus cu 2-1. Alte informații interesante: 

• Trabzonspor a dominat categoric meciul din Supercupă: 58% posesie, 14-6 ocazii de gol, 5-1 șuturi pe poartă, 4-2 cornere

• Trabzon are 10 deplasări consecutive fără înfrângere. Pe ultimele 4 le-a câștigat, marcând de fiecare dată câte două goluri

• Trabzonspor a câștigat ultimele 7 meciuri oficiale

• 28-43 este golaverajul lui Basaksehir în acest sezon. Are a doua cea mai slabă apărare din campionat, după Genclerbirligi

• un singur meci jucat în deplasare a pierdut Trabzonspor în acest sezon. A încasat doar 9 goluri în cele 12 partide jucate pe teren străin

• Anastasios Bakasetas, golgeterul lui Trabzonspor, e în mare formă. A marcat în 6 din ultimele 6 meciuri începute ca titular.

Trabzonspor și-a demonstrat superioritatea în meciul din Supercupă. Basaksehir este în acest moment o echipă fără orizont, cu probleme de efectiv și cu emoții serioase în privința retrogradării. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Trabzonspor în handicap asiatic 0 este 2.20. (în caz de egalitate, miza este returnată)

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Basaksehir vs Trabzonspor
Pronostic:
Trabzonspor HA 0
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 6.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro