Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

Eintracht Frankfurt - Bayern Munchen

Frankfurt e intr-o forma foarte bune, leaga victorii, iar jocul merge excelent. La Bayern sunt foarte multi absenti, iar partida de astazi se anunta a fi una foarte dificila. Avand in vedere acest lucru, dar si statistica cornerelor, cred ca numarul acestora o sa fie unul destul de mare.

cota2.ro

Schalke 04 - Borussia Dortmund

Super ”derby-ul” dintre Schalke si Dortmund e destul de dezechilibrat. Dortmund vine dupa succesul de la Sevilla din UEFA Champions League, cu un Haaland in plina forma, iar Schalke se afla pe ultimul loc in Bundesliga si are si cea mai slaba defensiva: 52 de goluri primite in 21 de meciuri. Consider ca norvegianul lui Dortmund poarte marca lejer astazi minim 2-3 goluri in poarta unei echipe care pare sa se indrepte cu pasi repezi spre Zweite.

Liverpool FC - Everton FC

Un alt ”derby” se joaca in Premier League, acolo unde pe Anfield, Liverpool primeste vizita celor de la Everton. ”Derby-ul” orasului Liverpool are o istorie aparte, iar acest meci este foarte important pentru ambele formatii. Liverpool e cotata clar ca favorita si daca vor reusi sa marcheze primii, Everton o sa trebuiasca sa iasa la joc. Cred ca echipa lui Ancelotti poate suta de minim 4 ori pe poarta in acest meci.

  • Eintracht Frankfurt - Bayern Munchen - Peste 10.5 cornere (2.10)
  • Schalke 04 - B. Dortmund - Haalang marcheaza minim doua goluri (2.90)
  • Liverpool FC - Everton FC - Everton minim patru suturi pe poarta (2.10)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 12.79. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 8.69, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
8.69
Cota finala: 8.69
Profit: 38.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro