Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi OSK vs Academica Clinceni

BETANO

Sepsi OSK - Academica Clinceni

Covasnenii lui Leo Grozavu au trecut prin momente dificile cu acest Covid 19, aproape toata echipa fiind in carantina. Au revenit, insa victoria pare ca se lasa asteptata, in ultimele 5 etape, alb-rosii bifand 5 rezultate de egalitate. Sepsi e pe pozitia a patra in acest moment, cu doua lungimi mai mult decat Academica Clinceni care ocupa in acest moment ultimul loc de Play-Off.

cota2.ro

Academica Clinceni are un sezon bun, iar in ultimele doua etape au reusit sa scoata 4 puncte din confruntarile cu FCSB si Universitatea Craiova, iar cel mai imbucurator lucru e ca nu au pierdut. Personal, cred ca aceasta deplasare la Sepsi e una extrem de dificila pentru ei. Pe terenul trupei din Sf Gheorghe se castiga extrem de greu, iar toate meciurile directe jucate pe acel teren s-au incheiar cu victoria gazdelor.

La acest deznodamant ma astept si azi. Consider ca echipa lui Leo Grozavu e mai valoroasa si cred ca e timpul sa bifeze si un succes. Chiar daca Poenaru are in componenta jucatori valorosi, eu aleg sa merg totusi pe echipa gazda si mizez 5/10 unitati pe un succes al gazdelor la un handicap asiatic de -0.75.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sepsi OSK vs Academica Clinceni
Pronostic:
Sepsi OSK -0.75 AH
Cota
2.22
Cota finala: 2.22
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro