Ponturi Pariuri Fotbal Viitorul vs Poli Iași

BETFAIR SPORTSBOOK

Viitorul Constanța și Poli Iași se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în ultimul meci al etapei cu numărul 24 din Liga 1. 

Viitorul are o serie de 8 meciuri consecutive fără victorie și a căzut până pe locul 13 în Liga 1. Are 25 de puncte, iar play-off-ul e aproape imposibil de atins, la 10 lungimi distanță. Constănțenii au însă restanța de astăzi. Mircea Rednic a pierdut câțiva jucători importanți, pe Gabi Iancu și Kevin Luckassen, dar lotul arată în continuare bine, peste media Ligii 1. 

cota2.ro

Poli Iași este cea mai slabă formație din actualul sezon. Ocupă ultimul loc, cu doar 16 puncte obținute în 23 de meciuri. Are de departe cea mai slabă defensivă din campionat, încasând 53 de goluri, mai multe decât FCSB, CFR și Craiova la un loc. Moldovenii nu mai au antrenorul cu care au început sezonul. Andrei Cristea l-a înlocuit pe Daniel Pancu. Atacantul caută în continuare prima victorie din cariera de tehnician. 

Încasează 44 de Lei FĂRĂ DEPUNERE AICI

Meciul tur a fost unul cu cântec. Viitorul a câștigat la „masa verde”, după ce nocturna arenei din Iași a cedat. Alte informații interesante: 

• Viitorul are 5 meciuri consecutive fără înfrângere în fața lui Poli Iași

• 19 goluri a înscris Viitorul pe teren propriu în acest sezon. Doar FCSB are mai multe reușite în clasamentul meciurilor de acasă

• 8 puncte a strâns Poli Iași în 11 deplasări stagionale

• 13,6 milioane de euro este valoarea lotului celor de la Viitorul, al 4-lea din Liga 1. Poli e în coadă, cu un lot de doar 5,76 milioane de euro

• Viitorul și-a adus atacant de careu în această săptămână, pe Juvhel Tsoumou. 

• Viitorul dezoltă un fotbal spectaculos pe teren propriu. A expediat cel puțin 6 șuturi pe spațiul porții adverse în ultimele 5 partide de acasă. 

Încasează 44 de Lei FĂRĂ DEPUNERE AICI

Mircea Rednic o cunoaște pe Poli Iași, fiind echipa pe care a pregătit-o înainte de Viitorul. Un mare atu al gazdelor este diferența de experiență dintre cei doi manageri. Gazonul de la Ovidiu, cel mai bun din Liga 1, este tot în favoarea gazdelor, echipa cu jucători mai tehnici. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat 1 final și peste 1,5 goluri în meci are o cotă de 1.80

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Viitorul vs Poli Iași
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro