Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Viitorul - Politehnica Iasi

Ambele echipe sunt fara prea mari realizari in acest sezon si ambele echipe cred ca vor evolua in Play-Out, poate doar Viitorul sa mai spere la ceva, insa e dificil. Ma astept la un duel tare din toate punctele de vedere. Cei de la Iasi vin in formula completa, Viitorul joaca pe teren propriu si sunt doua echipe care au propus multe goluri de-a lungul confruntarilor directe.

cota2.ro

Lyngby BK - FC Copenhaga

In Danemarca, Copenhaga da piept cu lanterna rosie a clasamentului, echipa care a acumulat doar 7 puncte dupa 16 etape si a incasat numai putin de 35 de goluri, fiind astfel echipa cu cea mai slaba defensiva. Copenhaga are o medie buna de goluri si cred ca astazi o sa fie recital de reusite pe stadionul din Lyngby, insa avand in vedere ca oaspetii nu au un sezon reusit, prefer sa evit solistul.

Olimpik Donetsk - SC Dnipro-1

In Ucraina, pe stadionul ”Valerija Lobanovskoho” din Kiev, Olimpik da piept ci Dnipro o fosta forta in Ucraina care acum 6 ani, in 2015, juca finala UEFA Europa League cu Sevilla, la Varsovia, finala pe care avea sa o piarda insa cu 3-2. Intre timp echipa a ajuns la retrogradare, iar partidele cu cei de la Olimpik au fost mereu spectaculoase. Ma astept ca azi sa vedem multe goluri in aceasta partida.

MKE Ankaragucu - Caykur Rizespor

Trupa lui Marius Sumudica incheie runda cu numarul 26 in SuperLiga Turciei, pe Eryaman Stadium din Ankara, in fata celor de la Ankaragucu. Gazdele ocupa ultimul loc in campionat, iar trupa lui Sumudica are nevoie de puncte ca de aer. Ma astept la un meci in care ambele echipe vor da totul pentru cele trei puncte si cred ca o sa avem multe reusite. Sa nu uitam ca in ultimul meci direct s-au marcat numai putin de 8 goluri.

  • FC Viitorul - Politehnica Iasi - Peste 2.5 goluri (1.80)
  • Lyngby BK - FC Copenhaga - Peste 2.5 goluri (1.68)
  • Olimpik Donetsk - SC Dnipro-1 - Peste 2.5 goluri (1.78)
  • MKE Ankaragucu - Caykur Rizespor - Peste 2.5 goluri (2.15)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 11.57. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 8.16, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
8.16
Cota finala: 8.16
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro