Ponturi Pariuri Fotbal JUVENTUS vs CROTONE

BETANO

JUVENTUS VS CROTONE

Italia, serie A

cota2.ro

22.02.2021, ora meciului: 21.45


Juventus a dezamagit in intalnirea de la Porto, acolo unde a reusit sa incaseaza 2 goluri, câte unul la inceputul fiecarei reprize, iar astazi poate pregati returul din Champions League cu Crotone, care este destul de modesta in aceasta ediție de serie A.

Pentru gazde lipsesc cateva piese importante printre care si colosii Bonucci si Chiellini din cauza unor accidentari, iar alaturi de acestia se mai adauga si Cuadrado, Dybala si Rabiot, acesta fiind suspendat din cauza cumului de cartonase galbene, insa pentru Pirlo sunt solutii in continuare.

Momentan, campiona Italiei se afla in deplina depresie dupa ce a ajuns sa ocupe doar locul 6 in seria A, dupa ce am trecut deja de primele 20 de etape si se afla la 12 puncte distanta de Inter Milano, ocupanta locului 1.


In jocurile directe pe terenul celor din Torino, Crotone este fără gol marcat si cu toate punctele pierdute. Nu au probleme de lot, insa se afla in totala depresie după tot ce inseaman prima liga din Italia. In momentul de fata se afla pe ultimul loc cu doar 12 puncte acumulate in cele 22 de etape, iar in deplasare este o adevarată epavă.

Oaspetii ocupa primul 1 in topul celor mai slabe apărări din seria A cu 52 de goluri primite, majoritatea din ele fiind incasate pe terenul adversarilor.


Juve nu are gol primit in ultimele 5 etape de pe teren propriu si sigur Pirlo va cauta o varianta sigura in aparare care se functioneze in ambele competitii, mai ales ca antrenorul gazdelor a declarat ca nu-i subestimează deloc pe adversarii din această seară.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
JUVENTUS vs CROTONE
Pronostic:
Crotone sub 0.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 1.60
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro