Ponturi Pariuri Fotbal Oxford vs Portsmouth

BETFAIR EXCHANGE

Oxford United și Portsmouth se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 31 din League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei

Oxford United este una dintre echipele cu un fotbal ofensiv din League One. După 27 de meciuri disputate a strâns 44 de puncte și ocupă locul 8. Play-off-ul este aproape, la doar 3 lungimi în față. Managerul Karl Robinson are la dispoziție un lot cotat la aproape 7 milioane de euro, din care se remarcă cei doi atacanți, Elliot Lee și Matty Taylor. Cel din urmă este și golgeterul echipei, cu 11 reușite stagionale. 

cota2.ro

Portsmouth este o echipă de mare tradiție a fotbalului englez, dar se zbate în mediocritate de ani buni. Investițiile din perioada recentă par să miște puțin lucrurile. În acest moment e pe locul 5, unul care ar asigura prezența în play-off, cu 48 de puncte. Managerul Kenny Jackett are la dispoziție un lot experimentat, din care se remarcă Charlie Daniels, fostul fundaș-golgeter al lui Bournemouth, și atacantul John Marquis, autor a 11 goluri stagionale. 

Încasează 44 de Lei FĂRĂ DEPUNERE AICI

Meciul din turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații interesante: 

• ultimele 7 înfruntări directe dintre Oxford și Portsmouth, toate disputate după anul 2018, au fost GG 

• 45 de goluri a marcat Portsmouth în acest sezon, al 4-lea atac din League One. Oxford o urmează, cu 43 de goluri

• Oxford are o serie senzațională pe teren propriu, 5 victorii consecutive

• Portsmouth a marcat în ultimele 8 meciuri jucate pe teren străin, în toate competițiile

• Portsmouth și-a creat 13,36 ocazii de gol /meci în acest sezon, a 3-a forță ofensivă din League One. Oxford e pe 4 în această ierarhie, cu 13,33 ocazii/partidă.

Oxford și Portsmouth sunt formații apropiate din punct de vedere valoric, iar ultimele înfruntări directe dovedesc acest echilibru. Ambele trag tare pentru accederea în play-off, așa că se anunță un nou duel spectaculos, cu goluri. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele marchează este 1.80.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Oxford vs Portsmouth
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro