Ponturi Pariuri Fotbal Leeds vs Southampton

BETFAIR SPORTSBOOK

Leeds United și Southampton se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, într-o restanță din runda cu numărul 18 de Premier League. 

Leeds United este una dintre cele mai spectaculoase formații din Premier League. Nou-promovata practică un fotbal total, ultrafensiv, dar plătește tribut problemelor din defensivă. În acest moment ocupă locul 12, cu 32 de puncte. Are un golaveraj impresionant, 40 de goluri înscrise și 43 primite. Marcelo Bielsa, artizanul acestor performanțe, are câteva absențe importante. Cei mai valoroși fundași centrali, Diego Llorente și Robin Koch, sunt accidentați. Închizătorul Kalvin Phillips nu poate fi nici el folosit. 

cota2.ro

Southampton traversează o perioadă slabă. Are o serie de 6 meciuri consecutive fără victorie și a căzut până pe locul 13 în Premier League, cu 30 de puncte. Și „sfinții” practică un joc plăcut și au o forță ofensivă impresionantă, avându-l vârf de lance pe Danny Ings, marcator a 8 reușite stagionale. Englezul a lipsit o bună parte a campionatului, din cauza unei accidentări. Și Ralph Hasenhuttl are câțiva indisponibili, pe fundașul stânga Sam McQueen, închizătorul Ibrahima Diallo, mijlocașul central Will Smallbone și extrema Theo Walcott. 

Încasează 44 de Lei FĂRĂ DEPUNERE AICI

Singurul meci direct din acest sezon a avut loc în Cupa Ligii Angliei. Leeds a câștigat categoric, scor 3-0. Alte informații interesante: 

• 3,5 goluri s-au marcat, în medie, în duelurile lui Leeds din acest sezon. E cea mai ridicată din Premier League 

• Și Southampton e în top la acest capitol, cu o medie de 3 reușite/partidă

• Southampton a primit 14 goluri în ultimele 3 deplasări din Premier League (0-2 cu Leicester, 0-9 cu Manchester United și 2-3 cu Newcastle)

• 343 de ocazii de gol și-a creat Leeds în acest sezon. Doar City, Liverpool, United și Chelsea stau mai bine la acest aspect

• la șuturi pe spațiul porților adverse, Leeds ocupă locul 4 în Premier League, cu 130 de execuții cadrate

• Leeds e în frunte și la un capitol negativ, șuturi pe poartă primite de la adversare. A permis 123 de execuții. Doar codașele West Brom și Sheffield stau mai rău. 

Meciurile lui Leeds oferă un spectacol garantat. Doar un ghionin crunt poate împiedica ploaia de goluri care se anunță pe Elland Road. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri în meci (GG3+) are o cotă de 1.82. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Leeds vs Southampton
Pronostic:
ambele marchează & peste 2.5 goluri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro