Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.15

BETFAIR SPORTSBOOK

UEFA Champions League isi face din nou apartitia, iar astazi avem doua dueluri foarte tari si foarte atractive. Bayern Munchen se deplaseaza fara multi titulari pe Olimpico, acolo unde ”bavarezii” vor da piept cu Lazio, iar Atletico Madrid si Chelsea se vor intalni in celalalt meci, chiar pe Arena Nationala din Bucuresti, deoarece stim prea bine problemele cu restrictiile.

Consider ca sunt doua meciuri destul de dificile de pariat si am foarte multe argumente pentru acest lucru. Meciurile se joaca fara spectatori si chiar daca miza e uriasa, nu e acelasi lucru. Toate echipele au jucatori indisponibili, cei mai multi fiind la Bayern si Atletico. Faptul ca unele meciuri se joaca pe alte stadioane reprezinta un nou minus pentru anumite echipe.

cota2.ro

Eu cred ca ambele meciuri vor incepe alert si am ales sa joc doua pariuri simple si rapide in primele 5 minute ale mecurilor. Am vazut multe meciuri, iar startul acestora si finalul (in functie de scor), sunt alerte, sunt dinamice si produc multe faze de poarta. Mizez pe faptul ca in ambele meciuri o sa avem minim o repunere a portarului din coltul careului de 6 metri. Cotele sunt bunicele si cred ca merita incercat.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Atletico Madrid vs Chelsea
Pronostic:
Total ”Aut-uri de poarta” in intervalul 00:00 - 04:59 - Peste 0.5
Cota
1.72
SS Lazio vs Bayern Munchen
Pronostic:
Total ”Aut-uri de poarta” in intervalul 00:00 - 04:59 - Peste 0.5
Cota
1.83
Cota finala: 3.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro