Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Mönchengladbach vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

Borussia Mönchengladbach - Manchester City

Borussia Mönchengladbach si Manchester City se intalnesc diseara in optimile UEFA Champions League, iar partida se va juca pe Puskás Aréna din Budapesta. Ambele echipe propun un fotbal ofensiv, iar golurile nu ar trebui sa lipseasca de la un asemenea meci. Cele doua echipe s-au mai intalnit in faza grupelor UEFA Champions League in sezoanele 2015/2016 si 2016/2017, iar meciurile fie au produs minim trei goluri, fie gol in ambele porti.

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

cota2.ro

Am si multe date statistice pentru acest duel din optimile Ligii Campionilor:

  • Manchester City a ajuns în faza eliminatorie a UEFA Champions League in ultimii 8 ani consecutiv, cea mai lungă serie pentru un club englez, iar obiectivul e calificarea in sferturile de finală pentru a patra oara consecutiv.
  • Atacantul lui Manchester City, Ferran Torres, a marcat în cinci din ultimele sale șase meciuri in UEFA Champions League (5 goluri). El este singurul jucător sub 20 de ani care a marcat peste 4 goluri în fazele grupelor din acest sezon, alături de atacantul celor de la Borussia Dortmund, Erling Haaland.
  • Manchester City a acumulat 16 puncte în faza grupelor UEFA Champions League din acest sezon, cele mai multe puncte a unei echipe engleze într-o singură etapă a grupelor, alături de Arsenal în 2005/06 (finaliști), Manchester United în 2007/08 (câștigători) și Tottenham Hotspur în 2017/18 (optimi).
  • Borussia Mönchengladbach și Manchester City se intalnesc direct pentru a șaptea oară, aceasta confruntare detinand recordul pentru cele mai multe intalniri directe intre doua cluburi din Germania si Anglia in UEFA Champions League.
  • Manchester City este neînvinsă în fata celor de la Borussia Mönchengladbach în UEFA Champions League (3 victorii si un egal). Cu toate acestea, singura lor întâlnire anterioară în fazele eliminatorii ale unei competiții europene a fost in sezonul 1978/1979 al Cupei UEFA, atunci cand nemtii treceau de englezi cu 4-2 la general.
  • Niciun jucător nu a fost implicat în atât de multe goluri ca atacantul lui Gladbach, Alassane Pléa, care în faza grupelor din acest sezon UEFA Champions League, a reusit sa marcheze de 5 ori si a reusit numai putin de 3 pase decisive.
  • Au trecut 43 de ani de când Borussia Mönchengladbach se afla în fazele eliminatorii ale Cupelor Europene. In sezonul 1977/1978, germanii au pierdut in fata celor de la Liverpool in ”European Cup” cu scorul general de 2-4, asta dupa ce Borussia Mönchengladbach s-a impus in meciul tur de pe teren propriu cu 2-1. In retur, ”cormoranii” au castigat la scor de forfeit si s-au calificat in finala pe care aveau sa o si castige in fata celor de la Club Brugge, cu 1-0.
  • Manchester City a primit un singur gol în faza grupelor UEFA Champions League din acest sezon, ultima performanta de acest gen fiind realizata de Barcelona in sezonul 2017/2018, atunci cand intr-o grupa cu Juventus, Sporting si Olympiakos a primit doar un gol in cele 6 meciuri disputate.
  • Manchester City a câștigat ultimele trei meciuri din deplasare în optimile UEFA Champions League: 4-0 impotriva celor de la Basel în Februarie 2018, 3-2 impotriva celor de la Schalke în Februarie 2019 și 2-1 impotriva celor de la Real Madrid în Februarie 2020.

Această casă de pariuri oferă 50 de Lei Free-Bet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi AICI

Statisticile arata destul de interesant, iar acest meci cred ca o sa fie cu totul si cu totul spectaculos. Germanii au marcat de fiecare data pe teren propriu in Bundesliga in acest sezon, iar acest lucru confirma ca acestia detin o ofensiva destul de buna. Totusi, Manchester City e favorita la calificare, iar Guardiola chiar joaca fiecare meci la victorie. As fi luat o victorie a oaspetilor insa cotele nu prea ma ajuta, asa ca optez pe goluri. Ma astept chiar la reusite in ambele porti, insa astept un succes al ”cetatenilor” astazi, in Ungaria! Pariul meu merge catre Betfair Exchange, la selectia ”Peste 3.00 goluri asiatice”! Mizam pe minim 4 goluri marcate in meci, insa in cazul in care se marcheaza fix 3 goluri, primim banii inapoi!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Borussia Mönchengladbach vs Manchester City
Pronostic:
Peste 3.00 goluri asiatice
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro