Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Atalanta - Real Madrid

Cel de-al doilea meci al serii in UEFA Champions League se joaca la Bergamo, acolo unde Atalanta primeste vizita celor de la Real Madrid, echipa cea mai titrata a acestei competitii. Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum in vreo competitie europeana, asadar acest duel reprezinta o premiera. Va fi un meci interesant deoarece bookmakerii o vad pe Atalanta favorita deoarece Realul are foarte multi indisponibili! ”Zizou” nu-i o sa ii aiba la dispozitie in aceasta seara pe: Benzema, Carvajal, Hazard, Ramos, Marcelo, Militao, Odriozola, Rodrygo si Valverede.

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

cota2.ro

Am si pentru acest meci foarte multe detalii interesante:

  • Real Madrid a ajuns în fazele eliminatorii a UEFA Champions League pentru cel de-al 24-lea sezon consecutiv, cea mai lungă cursă din istoria competiției. Ultima dată când nu au reușit acest lucru, a fost în sezonul 1996/1997, sezon în care Real Madrid nu a participat la nicio competiție europeană.
  • 70% din golurile celor de la Atalanta în faza grupelor UEFA Champions League din acest sezon au fost marcate în repriza a doua (7 din 10), cel mai mare procent dintre echipele ramase in acest moment in competitie.
  • De când a debutat în competiție, atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, este unul dintre cei doi jucători care au marcat minim 10 goluri cu capul, minim 10 goluri cu piciorul drept și minim 10 goluri cu piciorul stâng în UEFA Champions League, celalalt fiind Cristiano Ronaldo.
  • Aceasta este prima întâlnire directa intre Atalanta și Real Madrid. De fapt, singura întâlnire anterioară a celor de la Atalanta cu o echipă spaniolă în cupele europene a fost în optimile de finală din sezonul trecut, atunci cand s-au impus in fata celor de la Valencia cu 8-4 la general, in dubla mansa.
  • Real Madrid a câștigat de fiecare data in ultimele cinci meciuri din UEFA Champions League în deplasare, împotriva echipelor italiene (12 goluri marcate, 1 gol primit). De asemenea, Real Madrid a marcat în fiecare dintre ultimele 19 meciuri împotriva echipelor italiene, ultima echipă care i-a împiedicat să realizeze acest obiectiv a fost Juventus, în Noiembrie 2008.
  • Zinedine Zidane s-a impus, în calitate de antrenor al celor de la Real Madrid, în 12 din cele 13 etape eliminatorii din UEFA Champions League (9 duble manse si 3 finale), singura excepție fiind chiar in sezonul trecut, atunci cand Manchester City, echipa lui Pep Guardiola, o elimina pe Real Madrid in optimi.
  • Atalanta e singura echipa din optimile UEFA Champions League care, in faza grupelor, nu a reusit sa castige niciun meci pe teren propriu, acestia ”bifand” doua egaluri si o infrangere.
  • Atalanta este prima echipă dupa Sevilla (2007/08 și 2009/10), care a ajuns în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League la primele sale doua aparitii in aceasta competitie.
  • Niciunul dintre cele 15 meciuri ale celor de la Atalanta in UEFA Champions League nu s-au incheiat fara goluri. Începând din sezonul trecut, meciurile lor au produs 53 de goluri (27 marcate, 26 primite), o medie de 3.50 goluri per meci.

Această casă de pariuri oferă 50 de Lei Free-Bet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi AICI

Avand in vedere aspectele de mai sus, problemele celor de la Real Madrid, dar si ofensiva pe care o propune Atalanta, pariul pe goluri e cel mai indicat. Nu as paria niciodata pe un 0-0 la un asemenea meci. Asadar, mi-am indreptat atentia din nou spre Betfair Exchange acolo unde pariul ”Peste 2.75 goluri asiatice” mi-a facut cu ochiul. Practic avem nevoie de 4 goluri marcate in acest meci, insa in cazul in care se marcheaza fix 3 goluri, castigam doar jumatate de pariu, ceea ce nu e un lucru rau.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atalanta vs Real Madrid
Pronostic:
Peste 2.75 goluri asiatice
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro