Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.28

BETFAIR SPORTSBOOK

Atalanta și Real Madrid se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în turul optimii de finală din UEFA Champions League

Atalanta este în formă maximă înaintea meciului cu Real Madrid. Bergamascii au o serie de 3 victorii consecutive în toate competițiile și par să își fi recuperat pofta de gol din sezonul trecut. Formația lui Gasperini a revenit în lupta pentru top 4 în Serie A. E pe locul 5 în acest moment, cu 43 de puncte, la două lungimi de podium. Antrenorul italian are astăzi la dispoziție întreg lotul, cu excepția olandezului Hatebouer. 

cota2.ro

Real Madrid vine în Italia fără o întreagă echipă. Apărarea lui Zidane va fi una improvizată, fără căpitanul Sergio Ramos, fără experimentații Marcelo, Carvajal, fără Eder Militao și Odriozola. De la mijlocul terenului lipsește în continuare Valverde, iar pe plan ofensiv situația e și mai dramatică. Hazard și Rodrygo sunt accidentați, dar cea mai importantă absență este cea a golgeterului Karim Benzema. Real nu are în lot un înlocuitor pe măsură. 

Încasează 44 de Lei FĂRĂ DEPUNERE AICI

Atalanta și Real Madrid nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial. Cele mai interesante informații

• Atalanta a câștigat 8 din ultimele 11 meciuri jucate pe teren propriu

• în toate cele 8 victorii, Atalanta a marcat cel puțin 3 goluri

• Real a obținut o singură victorie în deplasările din grupă. A remizat cu Monchengladbach, scor 2-2, și a pierdut cu Sahtior, scor 0-2

• 30 de goluri a înscris Atalanta în cele 12 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon de Serie A

• 16 ocazii de gol/meci și-a creat Atalanta în acest sezon de Serie A. Real Madrid are o medie de doar 13,4 ocazii de gol/meci în La Liga.

Pe Betfair Sportsbook, selecția 1X & Peste 1.5 goluri marcate în meci are o cotă de 1.70

Această casă de pariuri oferă 50 de Lei Free-Bet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi AICI

Borussia Monchengladbach și Manchester City joacă astăzi, de la ora 22:00, turul optimii de finală din Champions League. Meciul e programat la Budapesta, pe Puskas Arena. 

Monchengladbach s-a calificat surprinzător în primăvara Ligii Campionilor, dintr-o grupă cu Real Madrid, Inter și Sahtior. Între timp, Borussia a scăzut din turație. Are o singură victorie în ultimele 5 meciuri oficiale și a căzut pe locul 8 în Bundesliga, iar șansele la top 4 sunt foarte mici, având de recuperat 9 puncte. Situația la club este una tensionată, după ce antrenorul Marco Rose a semnat deja cu Dortmund pentru sezonul următorul. Fanii au avut o reacție furioasă. 

La Manchester lucrurile merg perfect. City a câștigat ultimele 18 meciuri oficiale în toate competițiile, record pentru o echipă din Anglia. „Cetățenii” au un avans liniștitor în Premier League, 10 puncte față de urmăritoare, așa că își pot concentra toată energia pentru Champions League, marele vis al lui Guardiola. Managerul spaniol are la dispoziție întreg lotul, cu excepția fundașului central Ake, o rezervă. 

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

Borussia și City s-au mai întâlnit de 4 ori în ultimele 5 sezoane. Manchester a câștigat 3 meciuri, iar celălalt s-a încheiat la egalitate. Alte informații interesante: 

• Monchengladbach a câștigat un singur meci din ultimele 6 jucate pe teren propriu în Champions League

• Manchester City nu a primit gol în cele 3 deplasări din grupe (0-0 cu Porto, 1-0 cu Olympiakos și 3-0 cu Marseille)

• Manchester City nu a pierdut niciunul din ultimele 9 meciuri directe contra echipelor din Germania

• 47-30 e golaverajul lui City împotriva formațiilor din Bundesliga

• 15,16 ocazii de gol/meci și-a creat formația lui Guardiola în acest sezon de Premier League.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria lui Manchester City este 1.34. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Atalanta vs Real Madrid
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
1.70
Gladbach vs Manchester City
Pronostic:
2
Cota
1.34
Cota finala: 2.28
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro