Ponturi Pariuri Fotbal Bayer 04 Leverkusen vs BSC Young Boys Bern

BETANO

Bayer 04 Leverkusen - BSC Young Boys Bern

Rubrica #PariulZilei am ales sa o mut pe site-ul Cota2.ro, asa ca zilnic o sa postez aici meciul in care am cea mai mare incredere! Astazi ne indreptam atentia spre meciul retur din Europa League dintre Bayer Leverkusen si Young Boys.

Încasează 44 de Lei FĂRĂ DEPUNERE AICI

cota2.ro

In meciul tur, de pe Wankdorf Arena din Berna, elvetienii s-au impus cu 4-3 dupa o desfasurare nebuna a partidei. La pauza, Young Boys conducea cu 3-0 dupa golurile lui Fassnacht, Siebatcheu si Meschack, insa germanii au revenit dupa pauza prin dubla lui Schick din minutele 49 si 52 si au reusit sa egaleze in minutul 68 prin Diaby. Rezultatul final l-a stabilit Siebatcheu in minutul 89, francezul reusind si el, astfel, o dubla in acest duel. Chiar daca au pierdut in tur si au ceva jucatori accidentati, eu cred ca pe BayArena o sa fie alt meci si cred ca germanii au prima sansa la calificare.

Această casă de pariuri oferă 50 de Lei Free-Bet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi AICI

Date statistice:

  • Bayer Leverkusen a câștigat ultimele cinci meciuri pe teren propriu din UEFA Europa League, egalând cea mai bună serie din întreaga competiție europeană. In ultimele trei partide de pe teren propriu (faza grupelor) din UEFA Europa League, ”aspirinele” au reusit sa marcheze de 14 ori!
  • Bayer Leverkusen s-a impus de fiecare data pe teren propriu in fata echipelor elvetiene! Acestia le-au invins pe FC Sion in sezonul 2006/2007 al Cupei UEFA și pe FC Zürich sezonul 2018/2019 al UEFA Europa League!
  • Young Boys a pierdut in ultimele trei vizite in Germania, in competitiile europene, cea mai recenta fiind in sezonul 2016/2017 al Ligii Campionilor, atunci cand a fost spulberata efectiv de Borussia Monchengladbach cu 6-1!
  • Young Boys a pierdut ultimele doua deplasari din fazele eliminatorii ale acestei competitii europene. In sezonul 2010/2011, pe stadionul ”Petrovsky” din Saint Petersburg, elvetienii au pierdut cu 1-3 in fata celor de la Zenit, iar in sezonul 2014/2015, pe Goodison Park din Liverpool, au pierdut cu acelasi scor in fata celor de la Everton!

ABONEAZA-TE AICI LA CANALUL MEU GRATUIT DE TELEGRAM

Echipe probabile + Absenti:

BAYER LEVERKUSEN : Lomb - Frimpong, Tah, Tapsoba, Sinkgraven - Wirtz, Aranguiz, Demirbay - Bailey, Schick, Diaby 

Absenti: Amiri, Arias, Baumgartlinger, Bellarabi, Bender, Hradecky, Paulinho

YOUNG BOYS : Von Ballmoos - Hefti, Lustenberger, Zesiger, Lefort - Fassnacht, Aebischer, Lauper, Ngamaleu - Elia, Siebatcheu

Absenti: Camara, Nsame

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

Personal ma astept la un meci pe care germanii sa il controleze, in ciuda absentelor. Stim foarte bine ca in tur s-a jucat pe teren sintetic ceea ce pentru o echipa care evolueaza tot timpul pe teren natural, ii vine greu sa se adapteze. Consider ca Leverkusen o sa castige acest duel si cred ca poate sa faca acest lucru de o maniera categorica. Pentru #PariulZilei va propun un Handicap Asiatic de -0.75 pe Bayer Leverkusen, asta insemnand ca avem nevoie de un succes al gazdelor la minim doua goluri diferenta. In cazul in care acestia se impun la fix un gol diferenta, castigam doar jumatate din acel pariu!

BILETUL ZILEI PARIAT IL GASESTI AICI

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bayer 04 Leverkusen vs BSC Young Boys Bern
Pronostic:
Bayer 04 Leverkusen -0.75 AH
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro