Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.91

Superbet

Dinamo București și Viitorul Constanța se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în primul meci al etapei cu numărul 25 din Liga 1. 

Dinamo și-a luat adio de la play-off. A schimbat din mers obiectivele. Acum își propune câștigarea Cupei, obținerea licenței și salvarea de la retrogradare. „Câinii” ocupă locul 12 în Liga 1, cu 26 de puncte. Au unul dintre cele mai slabe atacuri din competiție, doar 23 de goluri înscrise. Ionel Gane are în continuare probleme în acest compartiment. Adam Nemec, principalul om de gol, este accidentat. Asta a dus la o serie de 4 meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1. 

cota2.ro

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

Viitorul e altă formație aflată în derivă. Trupa de la Malul Mării nu a mai câștigat de 8 meciuri și a căzut până pe locul 13 în Liga 1, cu 25 de puncte. Are însă un meci restant, cu Poli Iași. Mircea Rednic are și el dificultăți în atac, după ce și-a cedat pe rând golgeterii, pe Gabriel Iancu și pe Kevin Luckassen. 

Viitorul a câștigat meciul din turul campionatului, scor 2-1. La pauză se înregistra un rezultat de egalitate, 0-0. Alte informații interesante: 

• 10 remize are Viitorul în acest sezon de Liga 1 

• 9 dintre cele 24 de meciuri disputate de Dinamo au fost X la pauză. Tot 9 remize a înregistrat și Viitorul după primele 45 de minute

• 6 din ultimele 7 deplasări ale Viitorului au înregistrat un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X)

• ultimul meci direct disputat pe arena din Ștefan cel Mare s-a încheiat egal, scor 1-1.

Dinamo și Viitorul sunt două formații aflate în criză, care își creează greu ocazii de gol. Mizez pe lipsa lor de inspirație și pe un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X). Pe Superbet, cota pentru acest pariu este 1.69

Încasează 44 de Lei FĂRĂ DEPUNERE AICI

Levante și Athletic Bilbao deschid etapa cu numărul 25 din La Liga, astăzi, de la ora 22:00. 

Levante are un sezon peste așteptări. E pe locul 8 în La Liga, cu 31 de puncte. Are un golaveraj pozitiv, 34 de goluri înscrise și 33 încasate. Performanța poartă numele antrenorului Paco Lopez. Spaniolul are probleme importante de efectiv astăzi, în special pe plan ofensiv. Vedetele Jose Campana și Enis Badhi sunt accidentate, la fel ca Gonzalo Melero și Jose Luis Morales. În aceste condiții, trebuie să schimbe din mers strategia și ne așteptăm la un meci prudent. 

Bilbao și-a propus un loc de cupă europeană la startul sezonului, dar momentan e departe de obiectiv. Bascii ocupă doar locul 10, cu 29 de puncte. Rezultatele slabe din prima parte a sezonului au dus și la înlocuirea antrenorului. La începutul lunii ianuarie a fost instalat Marcelino. Și el are o absență importantă astăzi, pe Iker Muniain. 

Această casă de pariuri oferă 50 de Lei Free-Bet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi AICI

Ultimul meci direct, disputat în Cupa Spaniei, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații interesante: 

• 10 rezultate de egalitate a înregistrat Levante în acest sezon de La Liga

• 4 din ultimele 5 meciuri oficiale ale lui Athletic Bilbao s-au terminat X 

• 16 din cele 24 de meciuri jucate de Levante au fost X la pauză 

• 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Levante pe teren propriu au fost X după 90 de minute.

Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.72. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs Viitorul
Pronostic:
PSF X
Cota
1.69
Levante vs Bilbao
Pronostic:
PSF X
Cota
1.72
Cota finala: 2.91
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro