Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.86

BETFAIR SPORTSBOOK

Wycombe și Norwich se înfruntă astăzi, de la ora 14:00, în etapa cu numărul 33 din Championship

Nou-promovata Wycombe are șanse minime de salvare. Este ultima, cu 23 de puncte obținute în 31 de runde. Distanța până la pozițiile care asigură rămânerea în al doilea eșalon este de 11 puncte. Nici lotul nu îi dă motive de optimism antrenorului Gareth Ainsworth. Estes cel mai slab din competiție.

cota2.ro

Norwich a căzut din Premier League sezonul trecut, dar nu are de gând să rămână prea mult. Conducerea a făcut o treabă excelentă. A păstrat lotul aproape intact și pe antrenorul Daniel Farke în funcție. „Canarii” sunt lideri și au în acest moment 67 de puncte, un avans de 7 lungimi față de Watford, echipă care atacă locurile direct promovabile. 

• Norwich a câștigat meciul din turul campionatului, scor 2-1

• Teemu Pukki, atacantul lui Norwich, a marcat 17 goluri în actuala stagiune. Oaspeții de astăzi mai au un fotbalist cu cifre bune, pe Buendia (9 goluri și 9 pase decisive)

• Wycombe are cel mai slab atac, doar 23 de goluri marcate

• 4 victorii consecutive are Norwich în Championship

• Norwich își creează cele mai multe ocazii de gol dintre toate formațiile din Championship, o medie de 15,75 oportunități/partidă

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Norwich solist este 1.40. 

Încasează 44 de Lei FĂRĂ DEPUNERE AICI

PSV Eindhoven și Ajax Amsterdam se întâlnesc astăzi, de la ora 15:30, în derby-ul etapei cu numărul 24 din Eredivisie

Joi, PSV a fost eliminată dramatic din Europa League. A condus-o pe Olympiakos 2-0 la retur, după ce pierduse 2-4 în prima manșă, dar a încasat un gol în minutele de final. În aceste condiții Roger Schmidt se concentrează doar pe campionat, iar meciul cu Ajax e decisiv. PSV e pe locul secund, cu 50 de puncte, 6 sub adversara de astăzi. Lotul formației din Eindhoven, unul cotat la peste 172 de milioane de euro, oferă soluții ofensive care pot produce surpriza, în frunte cu Donyell Malen, autor a 14 reușite stagionale. Eran Zahavi, golgeterul ultimelor sezoane din China, este și el în mare formă. 

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

Ajax domină din nou Eredivisie. „Lăncierii” au reușit și o calificare lejeră în optimile Europa League, eliminând liderul din Ligue 1, pe Lille, cu o dublă victorie. Trupa lui Erik Ten Hag a primit însă gol în ambele manșe. Ajax are de departe cel mai bun lot din competiție, cotat la 336 de milioane de euro, unul tânăr, cu talente incredibile în atac. Campioana en-titre are 5 jucători cu cel puțin 7 goluri marcate (Tadic, Antony, Klaassen, Traore și Huntelaar). 

• PSV și Ajax s-au mai înfruntat de două ori în anul 2021. A fost 2-2 în Eredivisie și 2-1 pentru Ajax în Cupă

• Ajax a marcat cel puțin două goluri în ultimele 8 meciuri oficiale

• ultimele 5 meciuri ale lui PSV au fost GG3+

• 4 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui Ajax din acest sezon. Și partidele în care a fost implicată PSV au o medie impresionantă, 3,4 goluri/partidă

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru ambele formații marchează este 1.45.

Această casă de pariuri oferă 50 de Lei Free-Bet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi AICI

AS Roma și AC Milan se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în derby-ul etapei cu numărul 24 din Serie A

AS Roma a obținut o calificare fără emoții în optimile Europa League (2-0 și 3-1 cu Braga) și ocupă loc de Champions League în campionat. E pe 4, cu 44 de puncte, și are al doilea atac, 47 de goluri înscrise. Antrenorul Paulo Fonseca are câteva absențe, dar cei mai importanți marcatori sunt apți. Mkhitaryan are 9 goluri și 8 pase decisive, iar Veretout 9 goluri și 2 assist-uri. Disponibili sunt și Pedro, El Shaarawy sau Borja Mayoral. 

AC Milan a condus clasamentul din Serie A o bună perioadă, dar a clacat complet în luna februarie. Are 4 meciuri consecutive fără victorie și a tremurat pentru calificarea în faza următoare din Europa League, în fața sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad. În campionat, „Diavolul milanez” e acum pe locul secund, cu 49 de puncte, la 4 lungimi în spatele rivalei Inter. 

• Meciul din turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 3-3 

• AS Roma are 4 victorii consecutive pe teren propriu. A marcat 13 goluri în acest interval

• AS Roma e singura formație neînvinsă pe teren propriu în acest sezon de Serie A. A câștigat 9 meciuri și a remizat de 3 ori

• 31-13 e golaverajul Romei pe teren propriu

• 47 de goluri a înscris Roma în acest sezon, al 3-lea atac din Serie A. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru 1X este 1.41.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Wycombe vs Norwich
Pronostic:
2
Cota
1.40
PSV vs Ajax
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.45
AS Roma vs AC Milan
Pronostic:
1X
Cota
1.41
Cota finala: 2.86
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro