Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.90

BETFAIR SPORTSBOOK

Everton primește vizita lui Southampton, astăzi, de la ora 22:00, într-un meci din etapa cu numărul 26 de Premier League

Everton este în cărți pentru o clasare în top 4 la finalul sezonului. Ocupă în acest moment locul 7, cu 43 de puncte. Are două meciuri mai puțin disputate decât West Ham și 5 puncte de recuperat. Carlo Ancelotti are un singur absent important pentru disputa de astăzi, pe fundașul central Yerry Mina. 

cota2.ro

Southampton trece printr-o criză profundă. A obținut un singur punct în ultimele 7 etape și a căzut în clasament până pe 14. Are 30 de puncte, un avans fragil, de doar 7 puncte, față de Fulham, echipa aflată pe loc retrogradabil. Austriacul Ralph Hasenhuttl are probleme serioase de efectiv. Diallo, Obafemi, Romeo, Smallbone, Walcott, Walker-Peters și Minamino sunt indisponibili. 

• Everton nu a pierdut niciunul din ultimele 16 meciuri jucate pe teren propriu contra lui Southampton. Ultimul eșec datează din 1997

• Southampton are un golaveraj dezastrus în deplasările din acest sezon, 14 goluri înscrise și 27 încaste

• „Sfinții” au pierdut ultimele 4 meciuri jucate pe teren străin

• Calvert-Lewin, atacantul lui Everton, are 13 reușite în acest sezon. Ocupă locul 4 în clasamentul golgeterilor din Premier League. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria lui Everton sau un rezultat de egalitate (1X) este 1.31

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

St. Pauli și Hamburger SV se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 23 din 2.Bundesliga

St. Pauli este cea mai în formă echipă din liga secundă germană. Are 4 victorii consecutive, serie care a scos-o din zona retrogradării. E acum pe 12, cu 28 de puncte. Gazdele de astăzi excelează pe plan ofensiv. Au marcat 36 de goluri, al 6-lea atac din competiție. Golgeterul echipei e experimentatul Guido Burgstaller, fostul vârf al lui Cardiff sau Schalke. Acesta are 7 meciuri consecutive cu gol marcat. 

Hamburg era marea favorită la promovarea în Bundesliga. Are cel mai valoros lot din competiție și începuse excelent, dar a dezamăgit crunt în ultima lună. A câștigat un singur meci din ultimele 5 jucate și a căzut pe locul 4. Situația nu este însă una dezastruoasă. Cu o victorie în restanța de astăzi ar egala liderul. Și Hamburg are un marcator pur-sânge în lot, pe Simon Terodde. Acesta conduce clasamentul golgeterilor, cu 19 reușite stagionale. 

• meciul tur dintre St. Pauli și Hamburg s-a încheiat la egalitate, scor 2-2

• 17-13 a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur, în favoarea lui Hamburg

• meciurile în care au fost implicate St. Pauli și Hamburg au cele mai ridicate medii de goluri din campionat, câte 3,5 reușite/meci

• în 16 din cele 22 meciuri jucate de fiecare s-au marcat peste 2,5 goluri

• St. Pauli a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru peste 2,5 goluri marcate în meci este 1.58

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

Benfica Lisabona și Rio Ave se întâlnesc în runda cu numărul 21 din Primeira Liga, astăzi, de la ora 21:00.

Benfica a ieșit din lupta pentru titlu. E la 16 puncte în spatele marii rivale Sporting. În acest moment, obiectivul este o clasare pe podium, care ar permite participarea în următoarea ediție a Ligii Campionilor. Benfica e acum pe 4, cu 39 de puncte. Are de recuperat 6 lungimi față de Porto, așa că nu își mai permite niciun pas greșit. 

Rio Ave e adversarul perfect pentru revirimentul celor de la Benfica. Oaspeții de astăzi sunt pe locul 10, cu 22 de puncte și un golaveraj negativ, 16-23. Managerul Miguel Cardoso vine la Lisabona și fără mai mulți oameni de bază. 

• Benfica a câștigat ultimele 17 partide directe jucate pe teren propriu contra lui Rio Ave

• Benfica s-a impus categoric în meciul tur, scor 3-0

• Benfica a pierdut un singur meci jucat pe teren propriu în acest campionat. Are un golaveraj 18-8 acasă

• 288 de milioane de euro este valoarea lotului celor de la Benfica, cea mai mare din Portugalia. Rio Ave e cotată la doar 26 de milioane de euro. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria celor de la Benfica este 1.40.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Everton vs Southampton
Pronostic:
1X
Cota
1.31
St Pauli vs Hamburg
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.58
Benfica vs Rio Ave
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 2.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro