Ponturi Pariuri Fotbal Everton vs Southampton

BETFAIR EXCHANGE

Everton - Southampton

Ultima partida a etapei cu numarul 26 din Premier League se consuma diseara pe Goodison Park din Liverpool, acolo unde Everton, trupa lui Carlo Ancelotti, da piept cu Southampton, echipa antrenata de Ralph Hasenhuttl. Cei doi tehnicieni s-au intalnit de patru ori pana in acest moment. Ancelotti a castigat doua dueluri, Hasenhuttl un duel, iar unul s-a terminat la egalitate. Pana la pronostic, parcurgem putin rubrica ”Stiati ca ... ?”.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

cota2.ro

  • În urma victoriei cu 2-0 împotriva lui Everton în Octombrie, in turul campionatului, Southampton încearcă să-și asigure prima dublă victorie din ligă impotriva ”albastrilor” din sezonul 1997/1998 incoace.
  • Nici o echipă nu a marcat mai multe goluri cu capul în Premier League decât Everton în acest sezon (10). Dominic Calvert-Lewin a marcat mai multe goluri cu capul decât orice alt jucător în primele 25 de etape (5).
  • Gylfi Sigurdsson, jucatorul lui Everton, a fost implicat în șase goluri in 23 de meciuri jucate in acest sezon de Premier League (4 goluri si 2 pase decisive), cu unul mai mult decât în ​​35 de meciuri jucate in sezonul trecut (2 goluri si 3 pase decisive). Doar împotriva lui Chelsea, Sigurdsson a marcat mai multe goluri în Premier League (6 goluri) decât a marcat împotriva lui Southampton (5 goluri).
  • Everton e neînvinsa în ultimele 15 meciuri de acasă din Premier League împotriva lui Southampton (10 victorii si 5 egaluri), ultima infrangere inregistrandu-se in sezonul 1997/1998 sub comanda lui Howard Kendall, meci incheiat cu scorul de 0-2.

ABONEAZA-TE AICI LA CANALUL MEU GRATUIT DE TELEGRAM

  • Richarlison încearcă să înscrie în trei meciuri consecutive in Premier League pentru Everton, ultima ”isprava” de acest gen fiind reusita in Decembrie 2019. Brazilianul a marcat in infrangerea cu Manchester City, scor 1-3, de acum doua etape si in victoria cu Liverpool, scor 2-0, din ultima etapa.
  • Dintre meciurile din Premier League disputate de cel puțin 25 de ori, doar Everton - Leeds United are un procent mai mic de victorii a echipei oaspete pe Goodison Park (11,5%), decât Everton - Southampton (11,6%), echipa vizitatoare impunandu-se de doar 5 ori in ultimele 43 de intalniri directe in aceasta competitie.
  • Everton a pierdut ultimele trei meciuri de ”acasa” din Premier League! Ultima data cand Everton a pierdut mai multe meciuri consecutive pe teren propriu a fost in perioada Aprilie - Septembrie 1958, atunci cand acestia au pierdut 7 meciuri consecutive. Deasemenea, Carlo Ancelotti nu a pierdut niciodată patru meciuri la rand pe teren propriu, in toata cariera sa de antrenor al unei echipe.
  • Southampton a câștigat ultimele două meciuri din Premier League, jucate intr-o zi de luni. ”Sfintii” au castigat cu 2-1 impotriva lui Brighton pe 7 Decembrie 2020 și cu 1-0 împotriva lui Liverpool pe 4 Ianuarie 2021. Ultima data cand Southampton a castigat 3 partide consecutive jucate intr-o zi de luni, a fost in Aprilie 1992, a doua victorie fiind chiar un succes impotriva celor de la Liverpool, cu acelasi scor, 1-0.

URMARESTE-MA AICI PE FACEBOOK

  • Atacantul lui Southampton, Danny Ings, a fost implicat direct în șapte goluri, în cele noua meciuri ca titular in Premier League, împotriva lui Everton (5 goluri si 2 pase decisive). Ings a marcat în cinci meciuri din Premier League împotriva Everton, iar de fiecare data echipa sa nu reusit sa se imouna (2 egaluri si 3 infrangeri). Doar Alan Shearer vs Liverpool (7 meciuri) și Teddy Sheringham vs Chelsea (6 meciuri) au reusit sa marcheze in mai multe meciuri contra unei echipe, fara ca propria lor echipa sa castige.
  • Everton a jucat mai multe meciuri in Premier League, în prima zi a lunii, decât orice altă echipă (60 meciuri). Recordul lor în aceste partide este: 17 victorii, 14 egaluri si 29 infrangeri!

Diseara, Carlo Ancelotti nu poate conta pe Yerry Mina, Jean-Philippe Gbamin si Fabian Delph, iar de partea cealalta, Hasenhuttl nu-i va avea la dispozitie pe Michael Obafemi, Takumi Minamino, Oriol Romeu, Kyle Walker-Peters, William Smallbone, Theo Walcott si Ibrahima Diallo.

Echipe probabile de start, Everton - Soutampton

Everton: Pickford – Holgate, Godfrey, Keane, Digne – Doucoure, Allan, T. Davies – J. Rodriguez, Calvert-Lewin, Richarlison

Southampton: McCarthy – Bednarek, Vestergaard, Salisu, Bertrand – Armstrong, Jankewitz, Ward-Prowse, Djenepo – Adams, Ings

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

Pariul meu merge catre gazde. Everton are un lot foarte bun si cred ca o sa traca la cupele europen, iar Southampton trage sa evite retrogradarea, chiar daca in acest moment stau destul de linistiti in clasament. E clar, problemele de lot ale oaspetilor sunt destul de notabile, iar un meci pe Goodison contra unui Everton care tocmai ce a castigat pe Anfield, e extraordinar de dificil. Mizez pe o victorie a gazdelor la un Handicap Asiatic de -0.25 in cota 1.80 la Betfair Exchange. Pentru a bifa pariul, clar, avem nevoie de un succes al celor de la Everton, insa in cazul in care meciul se termina la egalitate, nu pierdem toata miza, ci doar 50%.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Everton vs Southampton
Pronostic:
Everton -0.25 AH
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro