Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

BETFAIR SPORTSBOOK

NEC Nijmegen și FC Den Bosch se întâlnesc astăzi, de la ora 17:30, în runda cu numărul 24 din Eerste Divisie, al doilea eșalon al Olandei.

Nijmegen este o formație cu o tradiție de 120 de ani în fotbalul olandez. De 4 ani este însă în al doilea eșalon. Managerul Rogier Meijer are la dispoziție un lot de jumătatea clasamentului, cotat la aproape 8 milioane de euro, din care se remarcă mijlocașul Jordy Brujin, golgeterul echipei, cu 9 goluri. Elayis Tavsan este însă numele propus pentru viitor, o extremă rapidă, de doar 19 ani, cu 7 reușite stagionale. NEC ocupă locul 6, unul de play-off, cu 44 de puncte. 

cota2.ro

Den Bosch este ultima clasată din liga secundă olandeză. A strâns 16 puncte în primele 25 de runde, dar este o echipă vie. A înscris 29 de goluri, stă mai bine decât 3 competitoare la acest aspect. Noul antrenor, Jack de Gier, a obținut prima victorie a mandatului runda trecută, 3-0 cu Jong Utrecht. Oaspeții de astăzi vin cu un lot decimat. Nu mai puțin de 8 fotbaliști sunt accidentați.

Meciul din turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Alte informații interesante: 

• 17 ocazii de gol și-a creat Nijmegen în meciul tur

• NEC Nijmegen a câștigat ultimele 4 meciuri directe jucate pe teren propriu contra lui Den Bosch

• 21 de goluri a înscris NEC în cele 12 meciuri disputate pe teren propriu în actuala stagiune

• 15 ocazii de gol/meci și-a creat NEC Nijmegen în acest sezon de Eerste Divisie. E a 3-a cea mai ofensivă echipă din campionat.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru peste 1,5 goluri înscrise de NEC Nijmegen este 1.36. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

Hull City primește vizita lui AFC Rochdale, astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 33 din League One

Hull a retrogradat din Championship sezonul trecut, din cauza unui final foarte slab de sezon. Conducerea a reușit să păstreze o bună parte a jucătorilor, i-a acordat încredere și managerului Grant McCann, pentru o revenire rapidă în al doilea eșalon. „Tigrii” sunt momentan pe locul 3, cu 56 de puncte, unul sub locurile direct promovabile. Lotul este unul interesant, al doilea ca valoare din competiție. Se remarcă extrema Mallik Wilks, cu 14 goluri stagionale, și vârful de careu Josh Magennis, autor a 10 reușite. 

Adversara lui Hull este Rochdale, echipă cu un lot cotat la sub 3 milioane de euro, fără vreun nume sonor. Poziția din clasament este în concordanță, doar locul 20, cu 28 de puncte. În 2021, Rochdale a obținut o singură victorie, deși s-au scurs deja 13 etape.

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

Hull a câștigat categoric meciul tur, scor 3-0. Alte informații interesante: 

• 19-7, în favoarea lui Hull, a fost raportul ocaziilor de gol din meciul tur

• Rochdale nu a marcat în ultimele 4 meciuri oficiale 

• Hull are cel mai bun atac din League One, 52 de goluri înscrise

• doar 9 goluri a încasat Hull în cele 15 meciuri jucate pe teren propriu în actuala stagiune, cea mai bună defensivă în meciurile de „acasă”.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria lui Hull City este 1.40. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
NEC Nijmegen vs Den Bosch
Pronostic:
Nijmegen peste 1.5 goluri
Cota
1.36
Hull City vs Rochdale
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro