Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Spezia

BETFAIR EXCHANGE

Juventus Torino și Spezia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, într-un meci din runda cu numărul 25 din Serie A. 

Juventus are 9 titluri consecutive în Serie A, dar șansele pentru un nou trofeu sunt tot mai mici. Torinezii au comis încă un pas greșit runda trecută, 1-1 cu Verona, și ocupă doar locul 3. Au 46 de puncte, 10 sub liderul Inter Milano. „Bătrâna Doamnă” nu stă bine nici în Champions League, unde a pierdut turul optimii cu FC Porto, scor 1-2. Andrea Pirlo pare puțin depășit de situație, iar astăzi are și probleme importante de efectiv. Bonucci și Chiellini, cei care formează cuplul consacrat de fundași centrali, lipsesc din cauza unor accidentări. 

cota2.ro

Nou-promovata Spezia este o surpriză plăcută în acest sezon. Dacă nu prin prisma rezultatelor, locul 14 cu 25 de puncte strânse, atunci sigur prin fotbalul pe care îl practică, unul ofensiv, deschis, indiferent de adversar. Antrenorul Vincenzo Italiano se poate baza astăzi pe cei mai buni marcatori. Mbala Nzola are 9 reușite, iar extrema Emmanuel Gyasi a punctat de 4 ori. Spezia a reușit câteva rezultate impresionante în actualul sezon: 2-0 cu AC Milan, 3-0 cu AS Roma sau 2-1 cu Napoli.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

Juventus a câștigat meciul tur, scor 4-1, dar rezultatul este unul mincinos. Spezia a opus o rezistență serioasă. Și-a creat nu mai puțin de 11 ocazii de gol. Alte informații interesante: 

  • 32 de goluri a înscris Spezia în acest sezon. Are al 10-lea atac din Serie A
  • Spezia a marcat câte 2 goluri în 3 din ultimele 4 meciuri oficiale (2-1 cu Sassuolo, 2-0 cu AC Milan și 2-2 cu Parma)
  • Spezia a înscris 10 goluri în ultimele 5 deplasări, o medie de 2 reușite/meci
  • Spezia ocupă locul 3 în clasamentul eficienței din Serie A. A transformat în gol 12% dintre ocaziile create
  • 35% dintre șuturile pe poartă expediate de Spezia au fost goluri. 
  • Juventus a terminat fără gol primit doar 7 din cele 23 de etape din actualul sezon de Serie A
  • Juventus a marcat în 20 din cele 23 de etape scurse (87%) și în 10 din cele 11 disputate pe propriul teren (91%)

După Spezia, pentru Juventus urmează două meciuri capitale. O întâlnește pe Lazio, echipă care îi atacă locul în top 4, apoi are returul cu FC Porto. Asta în decurs de doar 3 zile. Andrea Pirlo va încerca să își menajeze jucătorii, așa că intensitatea nu va fi una maximă. De asta pot profita oaspeții. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele marchează este 2.10. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Juventus vs Spezia
Pronostic:
ambele marchează
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro