Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Wolves

UNIBET

Manchester City - Wolves

Avem etapa intermediara in Premier League, iar prima partida a acestei runde se joaca pe Etihad Stadium, acolo unde trupa lui Pep Guardiola, Manchester City, da piept cu Wolves, echipa antrenata de Nuno Espirito Santo. Cei doi tehnicieni s-au intalnit de 6 ori! Guardiola si-a adjudecat 3 succese, Espirito Santo 2 succese, iar o partida s-a terminat la egalitate.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

cota2.ro

Ultima partida directa de pe Etihad s-a incheiat cu victoria ”lupilor”, scor 2-0. Mai mult, in doua din ultimele trei partide directe, Wolves s-a impus, iar in toate dintre aceste trei partide, a reusit cel putin un gol. Va propun mai jos si alte lucruri interesante despre cele doua echipe legate de statistica! ”Stiati ca ...?”

  • Manchester City nu a pierdut niciunul dintre ultimele 37 de meciuri de acasă din Premier League jucate in timpul saptamanii (marți, miercuri si joi). Acestia au câștigat 31 de partide și au remizat in 6 dueluri. Ultima infrangere a celor de la Manchester City, pe teren propriu, jucata in timpul saptamanii, dateaza din Mai 2010, atunci cand Tottenham se impunea cu 1-0 in fata ”cetatenilor”.
  • Manchester City nu a fost condusa niciun minut în niciunul dintre ultimele 18 meciuri din Premier League. Dacă vor reusi acest lucru si astazi, vor egala recordul celor 19 meciuri consecutive din Premier League ale celor de la Arsenal fără să fie condusi, record stabilit între Decembrie 1998 si Mai 1999.
  • Pedro Neto a fost implicat în cele mai multe goluri ale lui Wolves din acest sezon de Premier League, 10! (5 goluri si 5 pase decisive). El este singurul jucator sub 21 de ani din istoria lui Wolves care reuseste acest lucru.

ABONEAZA-TE AICI LA CANALUL MEU GRATUIT DE TELEGRAM

  • Manchester City caută să-și asigure a treia dublă victorie din Premier League in fața celor de la Wolves (tur/retur), după victoria cu 3-1 de pe Molineux în Septembrie, anul trecut. Manchester City a mai reusit aceasta performanta doar de doua ori de-a lungul meciurilor cu Wolves.
  • Manchester City a câștigat 13 din cele 14 meciuri din Premier League în care John Stones și Rúben Dias au început ca titulari in centrul defensivei, in aceste meciuri, Manchester City incasand doar 3 goluri.
  • ”Lupii” au câștigat ultimul meci in deplasare impotriva celor de la Manchester City chiar in sezonul trecut, meci incheiat cu scorul de 2-0. Ultima data cand Wolves a reusit sa castige mai mult de doua meciuri consecutive, in deplasare, in fata ”cetatenilor”, s-a intamplat in sezoanele 1996/1997 si 1997/1998, atunci cand ambele echipe evoluau in Championship.
  • Manchester City este neînvinsă în ultimele 27 de meciuri din toate competițiile (24 de victorii si 3 egaluri), la doar un meci distanta de recordul clubului, realizat in perioada Aprilie - Decembrie 2017, atunci cand au reusit sa fie neinvinsi in 28 de partide consecutive.
  • Wolves a pierdut 10 din ultimele 11 meciuri din deplasare împotriva echipei situate pe prima pozitie a clasamentului! Ultima victorie in deplasare a celor de la Wolves impotriva unui lider, dateaza din anul 1984, atunci cand ”lupii” o invingeau pe Liverpool cu 1-0.

URMARESTE-MA AICI PE FACEBOOK

  •  În primele patru sezoane la Manchester City, 71% din golurile lui Raheem Sterling din Premier League au venit pe stadionul Etihad (34/48). În ultimele două sezoane, doar 31% din golurile englezului din Premier League au venit în meciurile de pe teren propriu (9/29).
  • Manchester City a câștigat ultimele 20 de meciuri în toate competițiile, marcând 51 de goluri și primind doar 7 goluri. Avand in vedere acest lucru, Manchester City e una dintre cele trei echipe, din Top 5 campionate europene (Premier League, Ligue 1, Bundesliga, Serie A si LaLiga), care înregistrează o serie de peste 20 de victorii consecutive, după Bayern München (23 de victorii în 2020) și Real Madrid (22 de victorii în 2014).

In partida de diseara, Pep Guardiola nu poate conta pe serviciile lui Nathan Ake, fundasul olandez avand probleme musculare. De partea cealalta, Nuno Espirito Santo nu-i va avea la dispozitie pe Willy Boly, Raúl Jiménez, Daniel Podence si Marçal.

Echipe probabile de start, Manchester City - Wolves

Manchester City: Ederson – Zinchenko, Dias, Stones, Walker – Gundogan, Fernandinho, De Bruyne – Torres, Aguero, Mahrez

Wolves: Patricio – Dendoncker, Coady, Saiss – Semedo, Neves, Moutinho, Jonny – Neto, Traore – Willian Jose

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

Pariul meu pentru acest meci merge catre gazde. Anticipez un meci in care Manchester City sa domine autoritar si sa-si creeze foarte multe ocazii de a marca. Vad un Wolves care o sa incerce sa iasa pe contraatac, insa nimic mai mult. Goardiola e aproape de a reusi noi recorduri, iar trupa lui Espirito Santo nu pare a fi un impediment in atingerea acestor obictive propuse de ”cetateni”. La Betano am gasit o cota de 2.25 pentru minim 6 suturi pe poarta pentru gazde. Avand in vedere cota de 1.40 propusa de Betfair pentru acelasi pariu, cred ca e o valoare uriasa. Totusi, am ales sa merg pe minim 5 suturi pe poarta in dreptul gazdelor. La Unibet era o valoare de 1.87 mai dimineata, insa in acest moment a picat la 1.75. E o cota buna in continuare, iar comparatia cu Betfair e din nou interesanta, deoarece pe Sportsbook gasim o cota de 1.14 pentru minim 5 suturi pe poarta expediante de gazde. Avand in vedere aceste amanunte, cota de 1.75 de pe Unibet are atat valoare, cat si o oarecare siguranta si cred ca sunt sanse mari sa o bifam in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Manchester City vs Wolves
Pronostic:
Manchester City peste 4.5 suturi pe poarta
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro