Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta Bergamo vs FC Crotone

NetBet

Atalanta Bergamo - FC Crotone

Atalanta trage tare la Top 3 in Serie A si implicit la locurile de UEFA Champions League. Crotone e lanterna rosie din Serie A, iar de curand au schimbat antrenorul, in functie fiind anuntat Serse Cosmi. Serse si Gasperini, antrenorul Atalantei, s-au intalnit de 6 ori, antrenorul oaspetilor conducand cu 2-1 la victorii, iar 3 partide fiind incheiate nedecis.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

cota2.ro

La Bergamo, Atalanta si Crotone s-au confruntat de 4 ori in ultimii 15 ani, de fiecare data gazdele s-au impus. Deasemenea, in acelasi interval de timp, Atalanta a castigat 6 partide si doua meciuri s-au incheiat la egalitate. Ultima victorie a celor de la Crotone dateaza din turul sezonului 05/06. Va propun mai jos si cateva statistici interesante legate de cele doua echipe. ”Stiati ca ...?”

  • Atalanta a pierdut doar una dintre ultimele 26 de întâlniri din Serie A împotriva echipelor promovate, in Noiembrie 2018, 2-3 impotriva celor de la Empoli. Din aceste 26 de partide, Atalanta s-a impus in 20 dintre ele, trei dintre ele chiar in fata celor de la Crotone.
  • Doar AS Roma a marcat mai multe goluri în prima repriză în Serie A (29 de goluri), decât Atalanta (25 de goluri), până acum, în acest sezon. Pe de altă parte, Crotone a primit cele mai multe goluri în aceeași perioadă de timp (32 de goluri).

ABONEAZA-TE AICI LA CANALUL MEU GRATUIT DE TELEGRAM

  • Atacantul lui Crotone, nigerianul Simy, a marcat primul său gol din Serie A chiar împotriva celor de la Atalanta, în Septembrie 2016, avand in total doua goluri marcate in poarta bergamascilor. Doar împotriva celor de la Sassuolo, acesta a marcat mai multe goluri în aceasta competiție (3 goluri).
  • Atalanta este neînvinsă în fata lui Crotone în Serie A, in ultimele 5 partide, grație a patru victorii și a unui egal, marcand in total 12 goluri, o medie de 2.4 goluri per meci.
  • După ce nu a reușit să marcheze în 10 meciuri consecutive din Serie A împotriva echipelor promovate, Luis Muriel, varful Atalantei, a marcat cinci goluri în ultimele sale cinci astfel de meciuri.
  • Atalanta a câștigat ambele meciuri de pe teren propriu din Serie A împotriva celor de la Crotone, in ultimele doua sezoane in care s-au intalnit (2016/2017 si 2017/2018), cu un scor general de 6-1. (Victorii cu 5-1 si 1-0).
  • Atalanta ar putea câștiga patru meciuri consecutive, pentru prima dată în actuala editie din Serie A, ultima astfel de performanta inregistrand-o in Iulie 2020.

URMARESTE-MA AICI PE FACEBOOK

  • Atacantul Atalantei, Luis Muriel, a fost implicat în 19 goluri în acest sezon de Serie A (15 goluri si 4 assist-uri), egalând cea mai buna performanta a sa într-o singură editie de Serie A. (18 goluri și un assist, in seonul 2019/2020).
  • Crotone a câștigat cele mai puține puncte in deplasare din Top 5 Campionate Europene, în acest sezon. (Doar 2 puncte în 12 jocuri).

In meciul de diseara, Gasperini nu poate conta pe serviciile lui De Roon, Hateboer, Lammers si Zapata. Chiar daca sunt probleme in ofensiva pentru Atalanta, Muriel pare sa fie asul din maneca gazdelor, acest fiind chiar golgeterul echipei cu 14 goluri marcate in 22 de meciuri. Pentru Crotone, Serse nu ii are la dispozitie pe Benali, Djidji si Vulic.

Echipe probabile de start, Atalanta Bergamo - FC Crotone

Atalanta Bergamo: Gollini - Toloi, Romero, Djimsiti - Maehle, Freuler, Pessina, Gosens - Malinovskyi - Muriel, Miranchuk 

FC Crotone: Cordaz - Magallan, Golemic, Luperto, Rispoli - Eduardo, Pereira, Zanellato - Messias - Ounas, Simy 

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

Pentru acest meci aveam in vizor un pariu pe goluri insa nu prea merita deoarece cota era destul de mica. Avand in vedere acest lucru m-am reorientat si am ales sa mizez pe una dintre cele mai slabe statistice si anume pe offside-urile celor de la Crotone. Trupa la care evolueaza Denis Dragus are cea mai slaba medie de offside-uri din Serie A, anume 1 offside / meci. Eu cred ca odata cu venirea lui Serse, un antrenor extrem, extrem de vulcanic, iar oaspetii o sa arate mult mai bine si cred ca vor ataca mai mult. Daca ne uitam pe ultimele 4 partide directe dintre cele doua echipe, cei de la Crotone au fost surprinsi mereu in offside, iar VAR-ul se implica in faze importante si ii putem vedem pe adversarii Atalantei surprinsi in afara jocului. Cota pentru cel putin un offside de partea lui Crotone e 1.95 le NetBet, o cota foarte buna, pentru un pariu care poate fi bifat destul de usor.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Atalanta Bergamo vs FC Crotone
Pronostic:
FC Crotone - Peste 0.5 offside-uri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro