Ponturi Pariuri Fotbal Fulham FC vs Tottenham Hotspur

BETFAIR EXCHANGE

Fulham FC - Tottenham Hotspur

Fulham si Tottenham se intalnesc in aceasta seara, in Premier League, pe Craven Cottage din Londra. Cele doua echipe s-au intalnit de foarte multe ori, ultima data chiar pe 13 Ianuarie, anul acesta, meciul incheindu-se la egalitate, scor 1-1, dupa golurile lui Kane (min. 25), respectic Cavaleiro (min. 74). Aceasta remiza a reprezentat si prima confruntare directa dintre cei doi tehnicieni: Scott Parker si Jose Mourinho.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

cota2.ro

Daca ne uitam putin pe meciurile directe, putem observa ca mereu am avut goluri. In ultimele 6 confruntari directe din toate competitiile, Tottehnam nu a fost invinsa, 5 din 6 meciuri s-au incheiat cu minim 3 goluri si 5 din 6 meciuri s-au incheiat cu gol in ambele porti.

Bineinteles, statisticile acestui meci nu puteau lipsi, asa ca mai jos va prezint cateva informatii pentru una dintre cele mai interesante rubrici, anume ”Stiati ca ...?”:

  • Tottenham a câștigat mai multe ”derby-uri” in Premier League la Londra, doar împotriva celor de la West Ham (24 meciuri), decât au câștigat impotriva celor de la Fulham (15 meciuri).
  • Tottenham a pierdut ultimele trei meciuri din Premier League în deplasare, la fel de multe ca în ultimele 17 meciuri dinaintea acestor infrangeri, unde inafara celor trei esecuri, au mai obtinut 7 victorii si 7 rezultate de egalitate.
  • Antrenorul celor de la Spurs, José Mourinho, nu a pierdut niciodată patru meciuri consecutive în deplasare în toata cariera sa ca manager.

ABONEAZA-TE AICI LA CANALUL MEU GRATUIT DE TELEGRAM

  • Harry Kane, atacantul oaspetilor, a marcat în ultimele patru apariții împotriva celor de la Fulham, în toate competițiile, marcând șase goluri, inclusiv un hat-trick in FA Cup, pe Craven Cottage, în Februarie 2017.
  • Fulham a câștigat doar unul dintre ultimele 14 meciuri din Premier League împotriva lui Tottenham (3 egaluri si 10 infrangeri), câștigând cu 1-0 pe fostul ”White Hart Lane” în Martie 2013, sub comanda fostului manager al lui Spurs din perioada 5 Noiembrie 2004 - 25 Octombrie 2007, Martin Jol.
  • Gareth Bale a fost implicat direct în șapte goluri, în ultimele sale patru meciuri din toate competițiile (4 goluri si 3 pase decisive), marcând în ultimele sale două apariții. Bale nu a marcat în trei meciuri consecutive pentru o echipa de club din Septembrie 2018, atunci cand a facut-o pentru Real Madrid, impotriva echipelor Getafe, Girona si Leganes.
  • Tottenham a obținut 10 victorii, in ultimele 12 meciuri din Premier League împotriva celor de la Fulham (un egal si o infrangere), primind doar opt goluri în acesta serie și de fiecare data, nu mai mult de un gol.
  • Tottenham nu a reușit să câștige niciunul dintre cele patru meciuri din Premier League jucate la mijlocul săptămânii în acest sezon! (marți, miercuri sau joi), pierzând de trei ori si remizand o data. Ultima victorie de acest gen a celor de la Spurs dateaza de la jumatatea lui Iulie a anului trecut, atunci cand s-au impus cu scorul de 3-1, pe St. James' Park, in fata celor de la Newcastle, gratie golurilor lui Son si Kane (2 goluri).

URMARESTE-MA AICI PE FACEBOOK

  • Fulham a câștigat doar unul dintre cele 14 meciuri anterioare din Premier League disputate la mijlocul săptămânii (marți, miercuri sau joi), ultima data câștigând cu 4-2 împotriva lui Brighton în Ianuarie 2019. Fulham a jucat 6 astfel de meciuri in acest sezon, bifand 4 egaluri si 2 infrangeri. De la acea victorie cu Brighton si pana in prezent, Fulham a inregistrat 6 egaluri si 7 infrangeri in meciurile jucate in etape intermediare.
  • Fulham a primit doar un gol în ultimele cinci meciuri din Premier League, păstrând poarta intacta în cele două meciuri de acasă din această serie. În Februarie 2011, aceștia reusesc sa nu primeasca gol in trei meciuri consecutive pe Craven Cottage, dintr-o serie de patru.
  • Nici o echipă nu a marcat mai puține goluri pe teren propriu decât Fulham în acest sezon de Premier League. Trupa lui Scott Parker a marcat de doar 8 ori in cele 13 meciuri de pe Craven Cottage.

In partida de diseara, Scott Parker nu are absente notabile. Acesta nu poate conta pe serviciile mijlocasului de 30 de ani, Tom Cairney (accidentare genunchi), si probabil ca nici pe cele ale portarului slovac (rezerva), Marek Rodak, acesta fiind trecut pe lista incertilor. De partea cealalta, Jose Mourinho are o singura absenta in lot, cea a lui Giovani Lo Celso, argentinianul avand o accidentare musculara.

Echipe probabile de start, Fulham FC - Tottenham Hotspur

Fulham FC (4-2-3-1): Areola – Tete, Andersen, Adarabioyo, Robinson – Reed, Lemina – Cavaleiro, Loftus-Cheek, Lookman – Maja.

Tottenham Hotspur (4-2-3-1): Lloris – Reguilon, Alderweireld, Sanchez, Aurier – Ndombele, Hojbjerg – Heung-Min, Moura, Bale – Kane 

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

Pariul meu pentru acest meci merge catre oaspeti. Tottenham e echipa mai valoroasa si cred ca Fulham, chiar daca trece printr-o forma destul de buna, nu o sa faca fata. Obiectivul celor de la Fulham e salvarea de la retrogradare, iar in momentul de fata nu stau excelent, insa e o diferenta de doar 3 puncte care se poate recupera. Tottenham, insa, trage la cupele europene, iar lui Mourinho i-a fost transmis obiectivul. Spurs e abia pe 8, insa locurile tintite de acestia nu sunt foarte departe. Tottenham are in sfarsit un trio care ma face sa cred ca echipa poate mult mai mult. Cu Son, Kane si Bale, in atac, acestia nu ar trebui sa lipseasca din Top 4 la finalul sezonului. Ma astept la un succes destul de clar astazi, in fata unei echipe care uita sa marcheze. Nu ma arunc chiar pe 2 solist, prefer sa-mi iau o marja asa ca mizez pe victoria lui Tottenham Hotspur in regim asiatic -0.25. Asta inseamna ca incasam doar daca meciul se termina cu oaspetii in avantaj. In cazul unui egal, insa, nu pierdem toata miza, ci doar 50% din ea.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Fulham FC vs Tottenham Hotspur
Pronostic:
Tottenham Hotspur -0.25
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro