Ponturi Pariuri Fotbal Parma vs Inter

BETFAIR SPORTSBOOK

Parma și Inter Milano se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 25 din Serie A. 

Duelul formației lui Man și Mihăilă cu liderul din Serie A are parte de un tratament aparte pe Betfair Sportsbook. Oferta conține sute de cote speciale, de la numărul de șuturi expediate de fotbaliștii români, la modul în care „bestia” Lukaku își continuă sezonul magistral sau la modalitatea și minutul în care se deschide scorul. Sunt doar câteva exemple. Practic, poți paria orice, pentru orice jucător. 

cota2.ro

Parma are șanse din ce în ce mai mici să se salveze de la retrogradare. Este penultima în Serie A, cu doar 15 puncte acumulate în 24 de meciuri. Are cel mai slab atac din competiție, doar 19 goluri înscrise, iar modul în care a gestionat ultimele două meciuri o pot condamna definitiv. Parma le-a condus cu 2-0 atât pe Udinese, cât și pe Spezia, dar a cedat inexplicabil după pauză și a fost egalată în ambele dispute. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

Inter pare de neoprit în cursa spre titlul cu numărul 19, primul după cel din sezonul 2009/2010. Milanezii au o serie de 5 victorii consecutive în campionat și conduc ierarhia. Au 56 de puncte, 3 peste rivala din oraș. Trupa lui Conte are și un meci mai puțin disputat. Antrenorul italian și-a refăcut toate vedetele. Singurul fotbalist indisponibil pentru disputa de pe Ennio Tardini este Sensi. 

Meciul tur s-a încheiat cu un surprinzător rezultat de egalitate, scor 2-2. Alte informații interesante: 

• 18 ocazii de gol și-a creat Inter în meciul din turul campionatului. Conte nu s-a putut baza în acea dispută pe golgeterul Lukaku, accidentat

• 60 de goluri a marcat Inter în acest sezon, cel mai bun atac din Serie A, la egalitate cu Atalanta

• Parma are a doua cea mai naivă defensivă, 47 de goluri încasate. Doar codașa Crotone stă mai prost

• Romelu Lukaku a înscris 18 goluri și a oferit 5 pase decisive în acest sezon. E al doilea în clasamentul marcatorilor, după Cristiano Ronaldo

• Belgianul Lukaku a înscris 4 goluri în ultimele 3 meciuri oficiale

• 59 de șuturi a expediat Romelu Lukaku în cele 23 de apariții stagionale. 

Betfair Sportsbook oferă o cotă specială mărită până la 3.75, pentru cel puțin 2 șuturi pe poartă expediate de Romelu Lukaku. Mi se pare extrem de realist scenariul, în condițiile în care defensiva Parmei este foarte ușor de penetrat, ea permițând în actuala stagiune 117 șuturi pe poartă ale adversarilor. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Parma vs Inter
Pronostic:
Lukaku minim 2 șuturi pe poartă
Cota
3.75
Cota finala: 3.75
Profit: 8.25
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro