Ponturi Pariuri Fotbal Eintracht Frankfurt vs VfB Stuttgart

BETFAIR EXCHANGE

Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart

Eintracht Frankfurt si VfB Stuttgart se intalnesc in aceasta dupa amiaza in runda cu numarul 24 din Bundesliga. Ultimul meci direct dintre cele doua echipe s-a jucat anul trecut, pe 7 Noiembrie, pe Mercedes-Benz Arena, iar tabela a indicat 2-2 la finalul partidei. Aceasta remiza a insemnat prima confruntare dintre cei doi tehnicieni, Adolf Hutter si Pellegrino Matarazzo.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

cota2.ro

Frankfurt ocupa pozitia a patra in acest moment, la doar 3 puncte de podium, iar Stuttgart se afla pe 10, la doar 5 puncte de locurile de cupa europeana. In acest meci se intalnesc cele mai bune ofensive din Bundesliga, dupa Bayern Munchen si Dortmund, echipe care nu mai au nevoie de nici o preentare.

Bineinteles, statisticile acestui meci nu puteau lipsi, asa ca mai jos va prezint cateva informatii pentru una dintre cele mai interesante rubrici, anume ”Stiati ca ...?”:

  • Eintracht Frankfurt a castigat ultimele doua dueluri de pe teren propriu impotriva celor de la VfB Stuttgart. Ultima data cand ”vulturii” s-au impus in doua dueluri pe teren propriu impotriva ”svabilor”, a fost in sezoanele 90 si 91.
  • VfB Stuttgart are in acest moment 32 de puncte obtinute in urma a celor 23 de etape disputate si se bucura de cel de-al doilea cel mai bun sezon din istoria in Bundesliga, cel mai productiv fiind cel din 2008/2009, atunci cand au strans 39 de puncte dupa 23 de etape.
  • Filip Kostic a oferit opt ​​assist-uri în Bundesliga, în 2021. El a creat cel putin un gol in ultimele 6 partide ale celor de la Eintracht Frankfurt, un record care nu a mai fost atins in ultimii 17 ani.

ABONEAZA-TE AICI LA CANALUL MEU GRATUIT DE TELEGRAM

  •  Eintracht Frankfurt a marcat mai multe goluri în Bundesliga împotriva VfB Stuttgart (162 de goluri in toata istoria meciurilor directe), decât a marcat împotriva oricărei alte echipe, iar Stuttgart a înscris mai multe goluri împotriva Frankfurt-ului (175 de goluri in toata istoria meciurilor directe), decât a făcut-o împotriva oricărei alte echipe de top din Germania.
  • Sasa Kalajdzic, atacantul celor de la Stuttgart, a marcat în fiecare din ultimele sale cinci meciuri din Bundesliga. Ultimul jucător care a reușit acest lucru pentru VfB, a fost colegul austriac, Martin Harnik, la începutul anului 2012. Niciun austriac nu a reușit vreodată o de serie mai lunga in Bundesliga.
  • VfB Stuttgart a câștigat mai multe meciuri in Bundesliga doar împotriva lui Schalke (43 de victorii), decât a câștigat împotriva celor de la Eintracht Frankfurt (42 de victorii). De asemenea, Stuttgart a castigat 14 meciuri in deplasare pe terenul ”vulturilor” de-a lungul istoriei, la fel de multe ca cele impotriva Borussiei Monchengladbach. Un succes astazi a ”svabilor” ar face din Eintracht, ”victima favorita”.
  • Frankfurt a primit doar 10 goluri în ultimele sale 11 meciuri din Bundesliga, insa doar intr-o singura partida din ultimele opt, din campionat, au pastrat poarta intacta (2-0 vs. Köln).

URMARESTE-MA AICI PE FACEBOOK

  • Eintracht Frankfurt e neinvinsa acasa in acest sezon, insa inafara de ultimul meci din Bundesliga, avea o serie de 11 meciuri fara infrangere (acasa + deplasare). In ultimul meci, cel cu Wolfsburg, in ciuda faptului ca au condus cu 1-0, au ”reusit” sa stopeze aceasta serie impresionanta.
  • Stuttgart a marcat trei goluri din corner în ultima etapa de campionat, meci castigat de acestia cu 5-1, impotriva lui Schalke 04. Ultima echipă care a reusit aceasta performanta într-un meci din Bundesliga, a fost însăși VfB, împotriva celor de la Hannover în Martie 2019.
  • Andre Silva, jucatorul celor de la Eintracht Frankfurt, a marcat 10 goluri în 2021. Acesta se claseaza pe locul secund intr-un astfel de clasament, pe prima pozitie fiind ocupa de nimeni altul, decat Robert Lewandowski (11 goluri). Dupa golul cu Bremen, Andre Silva a reusit performanta de a se afla printre marcatori in ultimele 5 meciuri in care a evoluat. Ultimul jucător care a reușit acest lucru pentru ”vulturi” a fost Sebastien Haller, în sezonul 2018/2019.

Cele doua echipe s-au intalnit de foarte multe ori si mereu am avut goluri. In 8 din ultimele 9 confruntari directe, tabela a fost modificata de minim trei ori, iar ultimul 0-0 dateaza de pe 26 Martie 1984. Adolf Hutter are tot lotul la dispozitie pentru acest duel, singurele probleme de lot avandu-le doar antrenorul oaspetilor, Pellegrino Matarazzo. Acesta nu poate conta in aceasta dupa amiaza pe serviciile lui Nicolás González, Erik Thommy, Clinton Mola si Lilian Egloff.

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

Echipe probabile de start, Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart

Eintracht Frankfurt (3-4-2-1): Trapp – Tuta, Hinteregger, N'Dicka – E. Durm, D. Sow, Hasebe, Kostic – D. Kamada, A. Younes – A. Silva.

VfB Stuttgart (3-4-2-1): Kobel – Mavropanos, W. Anton, M. Kempf – Wamangituka, O. Mangala, W. Endo, B. Sosa – Klimowicz, G. Castro – Kalajdzic.

Pariul meu pentru acest duel merge pe goluri. E destul de greu de pariat pe solist pentru ca, in ciuda faptului ca sunt doua echipe ofensive si echilibrate, vorbim totusi de Bundesliga, cel mai ”bogat” in goluri din cele 5 campionate de top si mereu exista surprize in astfel de meciuri. La Betfair Exchange am gasit o cota nemaipomenita pentru pariul, ”Peste 3.00 goluri asiatice”. Asadar, pentru a bifa acest pariu avem nevoie de 4 goluri in acest meci, insa in cazul in care se marcheaza fix 3 goluri, primim miza inapoi si nu pierdem nimic.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Eintracht Frankfurt vs VfB Stuttgart
Pronostic:
Peste 3.00 goluri asiatice
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro