Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs Borussia Dortmund

BETFAIR EXCHANGE

Bayern Munchen și Borussia Dortmund se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în derby-ul rundei cu numărul 24 din Bundeliga. 

Bayern a avut două sincope la jumătatea lunii februarie, dar le-a depășit. A rămas pe primul loc în Bundesliga, cu 52 de puncte, două peste Leipzig, și e ca și calificată în sferturile de finală din Champions League, după victoria cu 4-1 în turul cu Lazio. Hansi Flick are doar 2 jucători importanți indisponibili, pe Kouassi și pe Tolisso. Starurile din ofensivă sunt apte și pregătite de o nouă reprezentație. Robert Lewandowski are un nou sezon fantastic. Conduce clasamentul golgeterilor din Germania cu 28 de goluri marcate în 22 de meciuri. Polonezul a înscris în 14 din ultimele 17 partide oficiale. A reușit 5 duble în acest interval. 

cota2.ro

Borussia Dortmund nu este într-o poziție favorabilă. Ocupă doar locul 5, cu 39 de puncte, la 3 lungimi de top 4. Vine însă după 4 victorii entuziasmente, două prin prisma scorului, 4-0 cu Schalke și 3-0 cu Bielefeld, și două datorită importanței, 3-2 în turul optimii de finală din Liga Campionilor, contra celor de la Sevilla, și 1-0 cu Monchengladbach în Cupa Germaniei. Borussia are la rândul ei un atacant excepțional. Erling Haaland are 17 goluri în Bundesliga, completate cu 8 reușite în Liga Campionilor. Norvegianul este golgeter în cea mai galonată competiție europeană. 

AICI ai cota 60.00 pentru acest weekend!

Bayern a câștigat meciul din tur, scor 3-2. Cele două s-au mai întâlnit o dată în acest sezon, în Supercupa Germaniei. S-a încheiat cu același rezultat, 3-2 pentru bavarezi. Alte informații interesante: 

• Bayern a zdrobit-o pe Borussia în ultimele 3 meciuri jucate pe teren propriu: 4-0, 5-0 și 6-0

• în ultimele două meciuri jucate de Bayern pe teren propriu s-au marcat de fiecare dată 6 goluri (5-1 cu Koln și 3-3 cu Bielefeld)

• 4,3 goluri/meci este media în disputele lui Bayern din acest sezon de Bundesliga. 

• și meciurile în care a fost implicată Borussia au o medie spectaculoasă, 3,4 goluri/duel

• 16 ocazii de gol/meci își creează Bayern în acest sezon, cea mai ridicată medie din Bundesliga. Dortmund e pe 3 la acest aspect, cu 15,3 oportunități/partidă.

• cele două conduc și ierarhia șuturilor pe spațiul porții. Bayern are o medie de 6.48, iar Dortmund 5,61. 

„Der Klassiker”, probabil cel mai spectaculos derby al Europei, se anunță din nou spectaculos. Bayern și Dortmund sunt obligate să câștige, fiecare pentru un motiv diferit. Bavarezii vor titlul, iar oaspeții un loc de Champions League. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3,5 goluri înscrise în meci este 1.94.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Bayern Munchen vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: 4.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro