Ponturi Pariuri Fotbal Monchengladbach vs Leverkusen

BETFAIR SPORTSBOOK

Borussia Monchengladbach și Bayer Leverkusen se înfruntă astăzi, de la ora 16:30, în runda cu numărul 24 din Bundesliga

Monchengladbach stă pe un butoi de pulbere. Din momentul în care antrenorul Marco Rose a anunțat oficial că o va antrena pe Dortmund în sezonul viitor, atmosfera s-a stricat, iar rezultatele au fost dezastruoase. Au venit 5 înfrângeri și o remiză, perioadă în care Borussia a fost eliminată din Cupă, a cedat în manșa tur a optimilor din Champions League, scor 0-2 cu City, iar în campionat a căzut până pe locul 9. Are acum 33 de puncte și e la o distanță de 9 puncte de top 4. Din punct de vedere al lotului, doar Jantschke și Stindl sunt indisponibili. 

cota2.ro

Bayer Leverkusen traversează o formă asemănătoare. Nu a mai câștigat de 6 meciuri, dar motivul este altul, accidentările numeroase. „Farmaciștii” au stat în fruntea clasamentului până la startul lui 2021, apoi a urmat un declin. Sunt acum pe locul 6. Au 37 de puncte. Dacă tot aminteam accidentările, Peter Bosz nu îi poate folosi astăzi pe Arias, Bailey, Baumgartlinger, Fosu-Mensah, Paulinho, Sinkgraven, Wirtz sau pe frații Bender. Până și Lukas Hradecky, portarul titular, are probleme medicale. 

AICI ai cota 60.00 pentru acest weekend!

Meciul tur a fost unul dintre cele mai spectaculoase ale actualei ediții, câștigat de Leverkusen cu 4-3. Alte informații interesante: 

• 15-15 a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur

• ultimele 3 meciuri directe au fost GG3+ (4-3 Leverkusen, 3-1 Leverkusen și 2-1 Gladbach)

• 3,3 goluri s-au marcat, în medie, în disputele Borussiei din acest campionat. Media e ridicată și în cazul lui Leverkusen, 2,9 reușite

• Marcus Thuram, atacantul lui Gladbach, a înscris în ambele meciuri directe cu Leverkusen din sezonul precedent

• Monchengladbach a primit gol în ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu

• 13,7 ocazii de gol/meci și-a creat Leverkusen în acest sezon. În cazul lui Monchengladbach, media este de 12,09 șanse de gol/partidă.

Monchengldbach trebuie să întrerupă seria nefastă, iar oportunitatea este una ideală, în fața unei formații măcinate de accidentări, fără portarul titular și cu mari probleme în defensivă. Leverkusen este însă capabilă să dea replica din punct de vedere ofensiv, golgeterii Alario și Schick fiind apți. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri în meci are o cotă de 1,81. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Monchengladbach vs Leverkusen
Pronostic:
GG3+
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro