Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Atalanta Bergamo

BETANO

Inter Milano - Atalanta Bergamo

Inter Milano si Atalanta incheie etapa cu numarul 26 din Serie! Cele doua echipe se intalnesc diseara pe Giuseppe Meazza, iar miza e destul de mare. Nerazzurrii se pot distanta la 6 puncte de AC Milan, echipa de pe locul secund, in cazul in care vor reusi sa castige, iar Atalanta poate urca pe un loc de Liga Campionilor in cazul unei victorii.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

cota2.ro

Cei doi tehnicieni, Antonio Conte si Gian Piero Gasperini, s-au intalnit de 7 ori, castig de cauza avand actualul antrenor al Interului, care a castigat numai putin de 4 intalniri. Gasperini a reusit doar o victorie in fata lui Conte, iar doua dueluri directe ale celor doi antrenori s-au terminat nedecis. Bineinteles, statisticile acestui meci nu puteau lipsi, asa ca mai jos va prezint cateva informatii pentru una dintre cele mai interesante rubrici, anume ”Stiati ca ...?”:

  • Inter a acumulat minim 59 de puncte in primele 25 de etape ale actualului sezon de Serie A. Aceasta e a patra performanta de acest gen din ultimii 20 de ani, celelalte trei fiind obtinute in sezoanele 2006/2007, 2007/2008 si 2008/2009, atunci cand au iesit de fiecare data campioni.
  • Atalanta a marcat cel puțin trei goluri în 12 meciuri din acest sezon de Serie A, fiind una dintre cele trei echipe din Top 5 campionate care reuseste acest record. Celelalte doua formatii care se pot lauda cu asemenea performanta sunt PSG si Bayern Munchen.
  • Luis Muriel a marcat cinci goluri împotriva lui Inter în Serie A, dar niciunul în trei meciuri cu Atalanta. De la începutul acestui an, doar Romelu Lukaku, atacantul celor de la Inter a fost implicat în mai multe goluri(13: 7 goluri și 6 assist-uri) decât columbianul celor de la Atalanta (12: 8 goluri și 4 assist-uri).

ABONEAZA-TE AICI LA CANALUL MEU GRATUIT DE TELEGRAM

  • Inter a câștigat doar unul dintre ultimele șase meciuri împotriva celor de la Atalanta în Serie A (4 egaluri si o infrangere). Din 2018 si pana in prezent, singura echipa pe care Inter nu a reusit sa o invinga e AS Roma, toate cele 7 meciuri directe fiind incheiate la egalitate.
  • Romelu Lukaku a livrat opt ​​pase decisive in acest sezon de Serie A, aceasta performanta reprezentand propriul sau record de assist-uri intr-un singur sezon, in top 5 campionate europene.
  • După două înfrângeri consecutive pe teren propriu împotriva Atalantei, în Serie A, Inter Milano este neînvinsă în ultimele șase jocuri împotriva bergamascilor pe Giuseppe Meazza (patru victorii urmate de două egaluri).
  • Cele 49 de puncte acumulate de Atalanta după primele 25 de etape din Serie A, din acest sezon, reprezintă un record pentru acestia! Niciodata in ultimele 10 sezoane, Atalanta nu a obtinut 49 de puncte dupa primele 25 de meciuri. Cel mai aproape au fost in sezonul trecut si in sezonul 2016/2017, atunci cand dupa tot atatea meciuri au obtinut, de fiecare data, cu un punct mai putin.
  • Inter Milano a castigat ultimele sale 9 meciuri de pe teren propriu, din campionat. Ultima data cand Nerrazzurii au avut o serie mai lunga de victorii, a fost in anul 2011, atunci cand au bifat numai putin de 13 succese consecutive pe Meazza.

URMARESTE-MA AICI PE FACEBOOK

  • Numai putin de 13 jucatori de la Atalanta au marcat si au oferit pase decisive in actuala stagiune. Nicio echipa din primele 5 campionate ale europei nu a mai reusit acest lucru in acest sezon.
  • Atalanta nu a primit gol in ultimele trei deplasari din Serie A. Doar de doua ori, din 90 incoace, bergamascii au reusit o serie mai lunga: in 1997 si 2016 (Patru meciuri in deplasare fara gol primit, de fiecare data).

Cele doua echipe s-au intalnit de foarte multe ori, insa in 83% din ultimele 23 de meciuri directe din Serie A, am avut cel putin doua goluri pe tabela de marcaj, iar in 70% dintre ele, atat Inter, cat si Atalanta au marcat. Daca e sa vorbim statistic, ambele echipe au un PPG (Home/Away) de minim 2.00, ceea ce arata ca avem fata in fata doua dintre cele mai bune echipe din Serie A. Pentru acest meci, Conte nu are probleme de lot, singurele absente fiind la oaspeti, acolo unde Gasperini nu poate conta pe serviciile lui Hateboer si Lammers.

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

Echipe probabile de start, Inter Milano - Atalanta Bergamo

Inter Milano: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic - Lautaro Martinez, Lukaku  

Atalanta Bergamo: Gollini - Toloi, Romero, Djimsiti - Maehle, Freuler, De Roon, Gosens - Pessina - Muriel, Zapata 

Pariul meu pentru acest meci merge catre un combo pe goluri si cartonase. Vorbim totusi de Serie A, un campionat unde vedem multe faulturi, iar arbitrii fac uneori exces si arata foarte multe cartonase. Daca e sa ne uitam pe statistica faulturilor, Inter are o medie de 12.5 fauturi comise / meci, iar Atalanta are o medie de 16.9 faulturi comise / meci. Mai mult, arbitrul partidei e Maurizio Mariani, un central cu o medie de 5.55 cartonase / meci. Acest arbitru a acordat cel putin 5 cartonase in 63% din ultimele 113 meciuri arbitrate, are o medie de 25 de faulturi acordate / meci, iar media golurilor unui meci cu el la centru e de aproximativ 3.00. Ambele echipe au o medie a golurilor marcate de peste 2.00. Mai exact, Inter are o medie de 2.92 goluri la meciurile de pe teren propriu, iar Atalanta are o medie de 2.08 goluri la meciurile din deplasare. La Betano am gasit niste cote foarte bune la pariurile pe goluri si cornere, iar cota acestui combo pe care l-am creat este de 3.05, o cota nemaipomenita care merita destul de multa atentie.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter Milano vs Atalanta Bergamo
Pronostic:
Peste 2.5 goluri + Peste 4.5 cartonase
Cota
3.05
Cota finala: 3.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro