Ponturi Pariuri Fotbal Betis Sevilla vs Alaves

BETFAIR EXCHANGE

Betis Sevilla și Deportivo Alaves se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 26 din La Liga. 

Betis traversează o perioadă excelentă. Andaluzii au câștigat ultimele 3 meciuri din campionat și au urcat până pe locul 6, unul care asigură participarea în ediția următoare a cupelor europene. Are 39 de puncte și poate spera chiar la mai mult, Sociedad, echipa din față, având un avans de doar 6 lungimi și o partidă în plus disputată. Experimentatul Manuel Pellegrini a creat o echipă de posesie, care amintește de mandatul lui Quique Setien. Îl ajută mult și lotul, cotat la aproape 200 de milioane de euro. Singura absență importantă de astăzi este cea a fundașului central Marc Bartra. 

cota2.ro

Alaves este într-o situație diametral opusă. A pierdut ultimele 3 partide și căzut pe locul 19, penultimul din La Liga. Are doar 22 de puncte și cel mai slab atac, 20 de goluri înscrise. Și filosofia de joc este una diferită. Bascii preferă să fie reactivi. Abelardo a fost numit antrenor în ianuarie, în tentativa de a salva echipa de la retrogradare, însă armele sunt limitate. Lotul este cotat la doar 80 de milioane de euro. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

Betis a câștigat meciul din turul campionatului, scor 1-0. Alte informații interesante înaintea disputei de pe Estadio Benito Villamarin: 

• 58% a fost posesia lui Betis în meciul tur. A fost superioară și la ocazii de gol 11-7, dar și la șuturi pe poartă, 4-2

• 33 de goluri a marcat Betis în acest sezon

• Alaves are doar 9 puncte strânse în deplasare. Golaverajul pe teren străin este foarte slab, 10 goluri înscrise și 23 încasate

• Betis este echipa cu cele mai puține remize din La Liga, 3 în 25 de runde

• Betis e în top la numărul de ocazii create. Are o medie de 11,64/meci, locul 4 în La Liga. Alaves și-a creat doar 8,44 oportunități/partidă

• 10.756 de pase complete are Betis în acest sezon, locul 5 la acest aspect. Alaves e antepenultima, cu 6.510 pase reușite. 

Ciocnirea celor două filosofii o găsește pe Betis într-o formă excelentă. Andaluzii sunt superiori la toate aspectele, valoarea lotului și moral, așa că ar trebui să aibă o misiune ușoară. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Pro Betis solist este 1.79.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Betis Sevilla vs Alaves
Pronostic:
1
Cota
1.79
Cota finala: 1.79
Profit: 3.95
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro