Ponturi Pariuri Fotbal West Ham vs Leeds United

BETFAIR EXCHANGE

West Ham și Leeds United se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în ultimul meci al rundei cu numărul 27 din Premier League. 

West Ham este una dintre revelațiile sezonului în Anglia. David Moyes a reușit să găsească echilibrul într-un lot constant valoros în ultimii ani, dar fără rezultate. „Ciocănarii” sunt în lupta pentru cupele europene. Ocupă acum locul 7, cu 45 de puncte, dar au mai puține meciuri decât echipele din față. O eventuală victorie astăzi i-ar duce până pe 4. Managerul britanic are câteva absențe. Yarmolenko, Masuaku și Ogbonna sunt accidentați. Portarul titular Fabianski este incert, la fel ca Fredericks. Soucek și Antonio, cei mai importanți marcatori ai sezonului, sunt apți. 

cota2.ro

Dacă West Ham este surpriza plăcută din punct de vedere al clasamentului, Leeds este revelația din punct de vedere al jocului prestat. Trupa lui Bielsa practică un joc încântător, indiferent de adversarul pe care îl înfruntă. Încearcă să controleze partida și se avântă riscant în atac. Asta produce invariabil partide memorabile. Leeds e acum pe locul 11, cu 35 de puncte. Și Bielsa are o absență importantă, fundașul neamț Robin Koch. Patrick Bamford, a 4-lea în clasamentul golgeterilor, cu 13 reușite, va fi pe teren. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

West Ham a câștigat meciul tur contra lui Leeds, scor 2-1. Alte informații interesante: 

• 32 de ocazii de gol și-au creat cele două în meciul tur (19-13 pentru West Ham). Au curs și șuturile pe poartă (8-7 pentru „ciocănari”)

• Meciurile lui Leeds au oferit cea mai ridicată medie de goluri în acest sezon de Premier League, 3,3 reușite/partidă

• West Ham e prima la alt aspect, numărul de meciuri în care s-au marcat cel puțin 3 goluri. În 17 din cele 26 de partide jucate au fost peste 2,5 goluri

• în ultimele 5 meciuri jucate de West Ham pe teren propriu s-au marcat peste 2,5 goluri

• în 8 din ultimele 9 deplasări ale lui Leeds s-au marcat cel puțin 3 goluri

• 14,15 ocazii de gol/meci și-a creat Leeds în acest sezon. Doar Manchester City și Liverpool stau mai bine decât ea. West Ham are o medie de 11,77 oportunități/partidă

• West Ham e în top la eficiență. 34% dintre șuturile pe spațiul porții au fost convertite în gol. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri în meci este 1.75. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
West Ham vs Leeds United
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 3.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro