Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

BETANO

Juventus vs Porto

Campions League, 09.03.2021

cota2.ro


Juventus se afla la 10 puncte de Inter Milano in serie A, iar sansele de a castiga campionatul incep sa scada considerabil. Acum au o misiune destul de dificilă, și aceea, de a întoarce scorul de la 2-1 pentru Porto, echipa care a reusit sa castige prima mansa a optimilor.


Gazdele au reusit sa se impuna in campionat in fata lui Lazio, desi au avut ceva probleme de lot in care au lipsit 3 fundasi importanti ai echipei si aveau de pregatit si menajat jucatori pentru acest meci din UCL.


Bonucci va nu juca, De Ligt a revenit la antrenamente, insa este indisponibil, la fel ca Dybala, iar Bentancur este confirmat cu noul coronavirus.


Toti ochii vor fi pe Ronaldo și Morata care cel mai probabil vor face cuplu in atacul italienilor, care s-ar putea sa nu ii intalneasca in teren pe fundasul Pepe și Jess Corona, ambii indisponibili din cauza unor accidentari.


Avansul lui Porto nu este unul considerabil, de doar 1 gol si ne putem aminti de remontada pe care a facut-o Juve acum 2 ani in fata lui Atletico Madrid.



Dortmund vs Sevilla

Champions League, 09.03.2021


Sevilla a ratat calificarea in faza urmatoare in cupa regelui, pierzand categoric in fata Barcelonei, iar singura solutie viabila pentru calificare in aceasta seara este victoria.


Nemtii se resimt după infrangerea destul de demoralizantă in fata celor de la Bayern, acolo unde au condus in primele 10 minute prin dubla lui Haaland, insa tanarul norvegian s-a accidentat, fiind schimbat in a doua jumatate a meciului. Pe langa posibila absenta a atacantului, Dortmund nu se va baza pe Akanji, Guereiro, Reyna, Sancho, Schmelzer M. si Witsel.


Haaland a punctat de 2 ori in poarta spaniolilor, iar lipsa acestuia din atac ar putea fi o mare problema pentru nemti.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juventus vs Porto
Pronostic:
1 solist
Cota
1.50
Dortmund vs Sevilla
Pronostic:
Dortmund marcheaza sub 2.5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 1.95
Profit: 7.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro