Ponturi Pariuri Fotbal Juventus Torino vs FC Porto

BETFAIR EXCHANGE

Juventus Torino - FC Porto

De astazi incep meciurile retur din optimile UEFA Champions League, iar in acest articol vorbim despre partida de pe Allianz Stadium din Torino, dintre Juventus si FC Porto. In tur am avut parte de o surpriza, ”dragonii” impunandu-se cu scorul de 2-1 prin reusitele lui Taremi (min. 1) si Marega (min. 46), ”Batrana Doamna” replicand pe final prin golul lui Chiesa (min 82) si tinand in viata sperantele calificarii.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

cota2.ro

Pirlo e la prima participare ca tehnician in Liga Campionilor, iar o eliminare in fata celor de la Porto, echipa totusi mai slaba valoric decat Juventus, ar fi un esec destul de usturator. Bineinteles, statisticile meciului Juventus - Porto nu puteau lipsi, asa ca mai jos va prezint cateva informatii pentru aceasta partida, la una dintre cele mai interesante rubrici, anume ”Stiati ca ...?”:

  • Juventus a pierdut doar două din ultimele 12 meciuri pe teren propriu în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League (8 victorii si 2 egaluri), aceste două înfrângeri au venit în sezoanele 2017/2018 (0-3 vs Real Madrid) și 2018/2019 (1-2 vs Ajax).
  • Porto poate bifa al treilea meci in deplasare, in UEFA Champions League, fara gol primit, din Noiembrie 2012 si pana in prezent. In 19 meciuri eliminatorii in Liga Campionilor, in deplasare, Porto a reusit rezultate pozitive doar in doua partide: Victorie cu 1-0 la Deportivo La Coruña în Mai 2004 și Egal, 0-0, pe Anfield, in fata lui Liverpool, în Martie 2018.
  • De la începutul sezonului 2018-2019 al Ligii Campionilor, Moussa Marega, atacantul celor de la Porto, a marcat opt ​​goluri pentru echipa sa in aceasta competitie, de două ori mai multe decât oricare alt jucător de la echipa.
  • Ultimul jucător care a înscris cu ambele picioare intr-un meci eliminatoriu, în UEFA Champions League, împotriva lui Juventus, a fost chiar Cristiano Ronaldo în sferturile de finală ale sezonului 2017-2018, atunci cand evolua pentru Real Madrid.

ABONEAZA-TE AICI LA CANALUL MEU GRATUIT DE TELEGRAM

  • Juventus a câștigat cele două meciuri directe din UEFA Champions League, de pe teren propriu, împotriva celor de la FC Porto. ”Batrana Doamna” s-a impus cu 3-1 în Octombrie 2001 și cu 1-0 în Martie 2017, acesta din urmă fiind chiar meciu retur din optimile sezonului 2016/2017.
  • Cristiano Ronaldo a marcat 10 goluri în 10 meciuri pe teren propriu pentru Juventus în UEFA Champions League de când acesta s-a transferat la campioana Italiei. Doar Lionel Messi (14 goluri) a marcat mai multe goluri în meciurile de acasă din aceasta competitie, in ultimele trei sezoane.
  • Victoria celor de la FC Porto cu 2-1 impotriva lui Juventus, în prima manșă, a fost prima victorie asupra lor în aceasta competiție europeană. Porto a pierdut ultimele cinci meciuri din UEFA Champions League în Italia, ultimul succes datand din anul 1996, atunci cand au plecat victoriosi de pe San Siro, intr-un meci cu AC Milan, incheiat 2-3.
  • Juventus a fost eliminată in cinci din ultimele șase faze eliminatorii din UEFA Champions League, atunci când a pierdut prima manșă! Singura exceptie din ultimii 16 ani, a fost in sezonul 2018/2019, atunci cand ”Batrana Doamna” a pierdut cu 0-2 in turul de la Madrid in fata celor de la Atletico si s-au impus la retur cu scorul de 3-0.
  • FC Porto este fără victorie în precedentele sale 13 meciuri, în deplasare, în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League (4 egaluri si 9 infrangeri). Ultima victorie a ”dragonilor” pe teren strain, intr-o faza eliminatorie a Ligii Campionilor dateaza din sezonul 2003/2004, de la o victorie din semifinalele competitiei, 1-0 in fata celor de la Deportivo La Coruña.

URMARESTE-MA AICI PE FACEBOOK

  • În prima manșă, Cristiano Ronaldo, atacantul celor de la Juventus, a reușit doar un singur sut, cea mai mica medie a sa într-un meci eliminatoriu din UEFA Champions League de la returul semifinalei sezonului 2010-2011, atunci cand evolua pentru Real Madrid intr-un meci împotriva Barcelonei, meci incheiat fara sut pentru portughez.
  • FC Porto a fost eliminata în fiecare din ultimele trei faze eliminatorii din UEFA Champions League după ce a reusit sa câștige prima manșă. Acestia au fost eliminati de Arsenal în sezonul 2009-2010 (Victorie Porto cu 2-1 pe teren propriu, infrangere cu 0-5 in deplasare), de Málaga în sezonul 2012-2013 (Victorie Porto cu 1-0 pe teren propriu, infrangere cu 0-2 in deplasare) și de Bayern München în sezonul 2014-2015 (Victorie Porto cu 3-1 pe teren propriu, infrangere cu 1-6 in deplasare).

Juventus nu concepe o noua eliminare, iar Pirlo l-a menajat pe Ronaldo in victoria cu 3-1, in fata lui Lazio, din Serie A. Atat italianul, cat si antrenorul celor de la Porto, Sergio Conceisao, se gandesc la calificare. Juventus are ceva probleme de lot, iar Pirlo nu va putea conta la acest meci pe Danilo, Bentancur, De Ligt si Dybala si probabil Arthur (incert). Oaspetii nu-l vor avea pe Mbaye pentru acest meci, iar Pepe, Corona si Mbemba sunt momentan declarati incerti, dar se pare ca unii vor fi prezenti in primul 11 al echipei.

Declaratii inainte de meci

Andrea Pirlo: ”Stim că presiunea este asupra noastră, dar nu ne ascundem. Avem ce trebuie, dar nu ne subestimăm adversarii. Cu toate acestea, suntem Juventus și trebuie să ne gândim la calificare. Cristiano este bine. Acestea sunt meciurile lui. A putut să se odihnească și abia așteaptă meciul cu Porto.”

Sergio Conceisao: ”Istoria noastră în această competiție este foarte bogată. Ne-am pregătit în cel mai bun mod pentru a obține un rezultat pozitiv care, la un club precum FC Porto, poate fi doar victoria. Vom juca după imaginea a ceea ce suntem ca echipă și vom încerca să câștigăm. Nu ne vom apara, mergem la Torino increzatori ca putem obține calificarea."

Echipe probabile de start, Juventus Torino - FC Porto

Juventus Torino: Szczesny - Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Chiesa, Arthur, Rabiot, Ramsey - Ronaldo, Morata  

FC Porto: Marchesin - Manafa, Pepe, Mbemba, Zaidu - Sergio Oliveira, Uribe, Otavio, Corona - Taremi, Marega

Click AICI pentru înregistrare la PublicWin unde primești cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: până la 2000 de lei

Pariul meu pentru aceasta partida merge catre favoriti. Juventus isi doreste sa castige acest trofeu de mai bine de 25 de ani, ultima data cand a reusit aceasta performanta, a fost in sezonul 1995/1996, dupa o finala cu Ajax incheiata cu lovituri de departajare. Diseara, nu cred ca Porto se va inchide, pentru ca ar face cea mai mare prostie, iar un gol marcat le-ar aduce un foarte mare avantaj, obligand-o pe Juventus sa marcheze de minim doua ori.

La Betfair Exchange am gasit o Cota de 2.10 pentru pariul ”Juventus Torino -1.25 Handicap Asiatic”, asta insemnand ca noi avem nevoie de un succes al torinezilor la cel putin doua goluri diferenta. In cazul in care acestia castiga la doar un gol diferenta, nu pierdem toata suma, ci doar 50% din ea. Am incredere insa ca italienii vor face un meci bun si se vor califica in sferturi.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Juventus Torino vs FC Porto
Pronostic:
Juventus Torino -1.25 AH
Cota
2.10
1/2
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro