Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs FC Porto

BETFAIR SPORTSBOOK

Juventus Torino și FC Porto se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în returul optimii de finală din UEFA Champions League. 

Juventus a pierdut bătălia cu Inter din Serie A. Este pe locul 3, la 10 lungimi în spatele rivalei. În aceste condiții, Andrea Pirlo poate salva sezonul doar printr-o parcurs lung în Liga Campionilor. Misiunea nu e deloc ușoară nici aici. Torinezii au pierdut manșa tur a optimii cu Porto, scor 0-1. Antrenorul italian nu îi poate folosi astăzi pe Bentancur, pozitiv cu Covid-19, pe Danilo, suspendat, iar Dybala și De Ligt sunt accidentați. Povara calificării va trebui să fie dusă de starul Cristiano Ronaldo. Portughezul a înscris 24 de goluri în cele 27 de apariții stagionale, în Serie A și Ligă. 

cota2.ro

FC Porto este într-o situație asemănătoare cu a lui Juventus. Mai are doar șanse matematice la titlu, cu un deficit de 10 puncte față de Sporting. Trupa lui Sergio Conceicao are un parcurs bun în Champions League. A încheiat pe locul secund într-o grupă cu Manchester City, Olympiakos și Marseille, iar în turul cu Juventus a fost aproape de o victorie clară. Oaspeții de astăzi au 3 fotbaliști importanți incerți, pe Corona, Mbemba și Pepe. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

Juventus a controlat partida tur, a încheiat cu o posesie de 60% și un raport de 12-8 al ocaziilor de gol. Alte informații interesante: 

• Juventus a câștigat 10 din ultimele 11 meciuri jucate pe teren propriu, în toate competițiile

• 2 meciuri a jucat Juventus acasă cu Porto, în istorie. Le-a câștigat pe ambele, 1-0 și 3-1

• Juventus și-a creat 13,14 ocazii de gol/meci în acest sezon de Champions League

• Cristiano Ronaldo a înscris 4 goluri cu capul în acest sezon de Serie A. A câștigat 13 din cele 30 de dueluri aeriene din careurile adverse 

• 9 execuții pe poartă a avut Cristiano Ronaldo în cele 5 meciuri jucate în actualul sezon de Champions League. În total și-a creat 17 ocazii de gol

• 134 de goluri a înscris Cristiano Ronaldo în Champions League, golgeterul absolut al competiției.

Click AICI pentru 49 de Ron Bonus FĂRĂ DEPUNERE

Betfair Sportsbook a pregătit o ofertă extrem de bogată pentru duelurile din Liga Campionilor. O să încerc un pariu special, Cristiano Ronaldo expediază cel puțin o lovitură cu capul pe poartă, la o cotă de 3.50. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Juventus vs FC Porto
Pronostic:
Ronaldo minim un șut cu capul pe poartă
Cota
3.50
Cota finala: 3.50
Profit: 7.50
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro