Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs FC Sevilla

BETFAIR SPORTSBOOK

Borussia Dortmund și FC Sevilla dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa retur a optimii de finală din UEFA Champions League. 

Dortmund va avea un final plin de sezon. Încearcă să prindă in-extremis top 4 în Bundesliga. Ocupă acum locul 6, cu 39 de puncte, la 4 în spatele lui Frankfurt. Nemții au șanse mari să meargă și în sferturile Ligii, după victoria cu 3-2 din turul cu Sevilla. Edin Terzic, intermediarul rămas pe bancă după plecarea Lucien Favre, nu îi poate folosi astăzi pe Akanji, Guerreiro, Reyna, Sancho și Witsel. Erling Haaland va fi la datorie. Atacantul norvegian luptă cu recordurile în această competiție. Are o medie de un gol marcat la 55 de minute jucate, cea mai bună din istorie, și este fotbalistul care a ajuns cel mai rapid la 18 goluri în Ligă. 

cota2.ro

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

Sevilla, câștigătoarea ediției trecute de Europa League, a ajuns în primăvara Ligii dintr-o grupă cu Chelsea, Krasnodar și Rennes. Andaluzii vin după două înfrângeri la rând în La Liga, dar încă sunt într-o poziție favorabilă, pe locul 4. Julen Lopetegui este mai norocos decât omologul său. Doar Kounde și Vidal sunt accidentați, iar Bono, portarul titular, este incert. 

Meciul tur, de pe Ramon Sanchez Pizjuan, a fost câștigat de Dortmund, scor 3-2, la capătul unei noi reprezentații a lui Erling Haaland, autor a unei duble.

Click AICI pentru 49 de Ron Bonus FĂRĂ DEPUNERE

Alte informații interesante: 

• 6-3 pentru Sevilla a fost raportul cornerelor în meciul tur

• Arbitrul olandez Makkelie a arătat 3 cartonașe galbene în meciul tur

• 8 din ultimele 10 meciuri jucate de Dortmund pe teren propriu au fost GG

• 15,86 ocazii de gol/meci și-a creat Sevilla în acest sezon de Champions League, a 3-a medie, după Barcelona și Salzburg. Dortmund stă și ea bine, cu o medie de 13,86 oportunități/partidă

• 15 cartonașe galbene și unul roșu au încasat jucătorii celor de la Sevilla în actualul sezon de Liga Campionilor

• în toate meciurile jucate de Dortmund pe teren propriu în acest sezon de Champions League au fost cel puțin 7 cornere. 

Sevilla nu a arătat rău în meciul tur, iar experiența ei europeană spune că soarta calificării nu este decisă. Se anunță o dispută tensionată, iar Betfair Sportsbook a pregătit un pariu special care se pliază perfect pe miza momentului. Pentru minim 3 goluri, 3 cartonașe și 6 cornere primim o de cotă de 1.91. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Borussia Dortmund vs FC Sevilla
Pronostic:
minim 3 goluri, minim 3 cartonașe & minim 6 cornere
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 4.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro