Ponturi Pariuri Fotbal Viitorul Târgu Jiu vs Csikszereda Miercurea Ciuc

BETFAIR EXCHANGE

Calculele pentru calificarea în Play-Off-ul celui de-al doilea eșalon fotbalistic de pe plaiurile mioritice sunt extrem de complicate. Practic, în afară de ASU Poli Timișoara, care este matematic calificată, mai sunt 10 echipe care pot prinde 5 locuri!

Viitorul Târgu Jiu, echipa antrenată de Flavius Stoican, se află în acest moment pe locul 3, iar cu o victorie astăzi ar trece pe primul loc înaintea ultimei etape din sezonul regular, dar în cazul în care nu va reuși victoria, situația devine complicată, pentru că ar rămâne la un punct avans, sau chiar la egalitate cu adversarul din etapa următoare, Dunărea Călărași!

cota2.ro

Astăzi se deplasează la Târgu Jiu o formație solidă, Csikszereda Miercurea Ciuc, echipă despre care se zvonește că ar dispune de cel mai generos buget din Liga 2, având finațare directă de la guvernul maghiar! Ungurii sunt pe 11 momentan, dar ca să înțelegem cât de strânsă e situația, cu o eventuală victorie astăzi, ar urca pe podium! Iar în ultima etapă vor avea meci acasă cu Slatina, deci au toate motivele să tragă tare azi.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești un pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei pe Exchange!

Se anunță un duel cu săbiile pe masă, iată și niște statistici interesante:

  • 3.40 este media de goluri din meciurile dsiputate de Viitorul Pandurii Târgu Jiu pe propriul teren în acest sezon, cea mai ridicată din competiție
  • 70% din meciurile de acasă ale "Viitorului" au produs minim 3 goluri
  • în 80% din meciurile găzduite de formația gorjeană au marcat ambele echipe
  • Viitorul a reușit să o bage în ațe în 15 din cele 18 etape disputate, procentaj identic și în cazul formației din Miercurea Ciuc
  • Csikszereda a marcat în 8 din cele 9 deplasări

Meciul are o miză enormă, drept pentru care a fost delegată și o brigadă de Liga 1 avându-l ca central pe Horia Mladinovici. Sunt convins că ambele echipe vor căuta să se impună și să nu rămână la jocul rezultatelor din ultima etapă, astfel că pariul pe ambele echipe marchează la cotă 2.02 în Betfair Exchange, mi se pare o alegere bună, la o cotă excelentă!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Viitorul Târgu Jiu vs Csikszereda Miercurea Ciuc
Pronostic:
Ambele marchează
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro