Ponturi Pariuri Fotbal Albion Rovers vs Edinburgh City

BETFAIR SPORTSBOOK

Albion Robers și Edinburgh City se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 13 din League Two, al patrulea eșalon fotbalistic al Scoției. 

Albion Rovers este unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal din Scoția, înființat în urmă cu 139 de ani. Momentele de glorie au apus însă de mult, ultimele apariții pe prima scenă fiind în preajma celui de-al doilea război mondial. Din acel moment, doar aparițiile răzlețe prin fazele superioare ale Cupei au adus faimă echipei. Cea mai recentă astfel de aventură a fost în sezonul 2013/2014, când s-a oprit în faza sferturilor de finală, eliminată de Rangers, după rejucare. Turul a fost și cel mai mare rezulat din istorie, o remiză pe Ibrox. Acum, echipa se luptă pentru supraviețuire. E penultima în clasamentul din League Two, cu doar 6 puncte obținute în 9 meciuri. Lotul este format doar din localnici, pregătit de Brian Reid, fost fundaș la Burnley sau Blackpool la începutul anilor 2000. 

cota2.ro

Edinburgh City este o formație de altă anvergură în acest moment. Are un lot mult mai interesant, cu câteva apariții inedite, cum ar fi extrema Rafa de Vita, un produs al celor de la AS Roma, trecut și pe la Blackburn, sau mijlocașul lateral Alex Harris, care are peste 50 de meciuri jucate la nivel de primă ligă scoțiană. Obiectivul oaspeților de astăzi este promovarea în liga a 3-a. Momentan se află în afara lui, pe locul 5, cu 16 puncte. O eventuală victorie astăzi i-ar urca până pe 3, poziție de play-off. 

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

Meciul din turul campionatului, jucat în luna decembrie, a fost o demonstrație de forță din partea lui Edinburgh, scor 5-2. Alte informații interesante: 

• Edinburgh a câștigat ultimele 4 înfruntări directe cu Albion: 5-2, 3-0, 3-2 și 3-1

• în toate cele 10 meciuri directe disputate în istorie (toate după august 2018) s-au marcat peste 2,5 goluri 

• 22 de goluri a înscris Edinburgh în cele 10 etape din acest sezon. Are cel mai bun atac din League Two

• Albion Rovers are a doua cea mai slabă defensivă. A încasat 22 de goluri și a înscris doar 9

• Edinburgh a câștigat 4 din ultimele 5 deplasări oficiale


În ligile inferioare, diferențele de valoare sunt mult mai evidente decât pe prima scenă. Echipele mai bogate pornesc mereu cu un avantaj evident. Acesta e cazul și astăzi. Edinburgh este într-o cursă pentru promovare și are un lot mult mai experimentat, după cum o arată și rezultele ultimelor meciuri directe. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat 2 final și peste 2,5 goluri în meci are o cotă de 2.20. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Albion Rovers vs Edinburgh City
Pronostic:
2 & Peste 2.5 goluri
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 6.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro