Ponturi Pariuri Fotbal România U21 vs Olanda U21

BETFAIR EXCHANGE

România U21 debutează astăzi, de la ora 22:00, la al doilea Campionat European consecutiv. Adversară îi este Olanda U21

România are din nou o grupă grea la Europeanul de tineret, cu Olanda, Germania și țara gazdă Ungaria. Nimic nu îi mai sperie însă pe fotbaliștii antrenați acum de Adrian Mutu, după ce la ediția din 2019 au mers mai departe în fața marii favorite Anglia. „Tricolorii” au încheiat pe locul secund grupa preliminară, în spatele reprezentativei din Danemarca, dar au prins ultima poziție în ierarhia celor mai bine clasate locuri 2. Adrian Mutu are fotbaliști aflați în formă la dispoziție, cum ar fi Moruțan, Octavian Popescu și Olaru, oameni de bază la liderul FCSB. În ofensivă se mai poate conta pe Mățan, George Ganea au Adrian Petre.

cota2.ro

Olanda U21 este una dintre marile favorite la câștigarea trofeului. Are o generație de excepție, care a spulberat competiția în preliminarii. A marcat nu mai puțin de 46 de goluri în cele 10 meciuri disputate, în compania unor adversare importante, precum Portugalia, Norvegia, Belarus, dar și Cipru sau Gibraltar. Lotul convocat pentru turneul final este unul stelar. Portarii sunt de la Ajax și Feyenoord, în apărare apare Sven Botman, om de bază la Lille, sau Mitchel Bakker, fundaș la PSG. În afara puștilor excepționali de la Ajax, PSV sau AZ Alkmaar sunt convocați și stranieri precum Justin Kluivert (Leipzig) sau Javairo Dirosun (Hertha).

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

Ultimele dispute directe au fost în preliminariile pentru European, în anul 2005. Atunci, o generație din care făceau parte, Moți, Marius Constantin, Bănel Nicoliță sau Neșu, se impunea cu 2-0 acasă și pierdea cu același scor în deplasare. Alte informații interesante: 

• 10 goluri a marcat România U21 la precedentul Campionat European (4-1 cu Croația, 4-2 cu Anglia, 0-0 cu Franța și 2-4 cu Germania)

• 22 de goluri a înscris România U21 în grupa preliminară, o medie de 2,2 reușite/partidă. 

• Olandei îi priesc meciurile departe de acasă. În preliminariile pentru Euro a câștigat 4-0 în Norvegia, 6-0 în Gibraltar, 7-0 în Belarus și 7-0 în Cipru

• 194 de milioane de euro este valoarea lotului Olandei U21 de la acest European. În comparație, lotul PRIMEI reprezentative a României valorează 92 de milioane de euro

• 12 goluri a înscris Myron Boadu, atacantul lui Alkmaar, în acest sezon de Eredivisie. Brian Brobbey are 3 goluri în 8 meciuri pentru prima echipă a lui Ajax. Cody Gakpo, de la PSV, are și el 5 reușite în prima ligă. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru minim 3 goluri marcate în acest meci este de 1,80!


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
România U21 vs Olanda U21
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro