Ponturi Pariuri Fotbal Cipru vs Slovacia

BETFAIR EXCHANGE

Cipru și Slovacia debutează astăzi, de la ora 21:45, în grupa H a preliminariilor pentru Campionatul Mondial. 

Reprezentativa Ciprului este într-o continuă cădere. A ajuns pe locul 100 în clasamentul coeficienților FIFA, în spatele unor reprezentative precum Luxemburg, Kyrgizstan, Madagascar sau Vietnam. În ediția recent încheiată de Nations League a terminat ultima în grupa cu Muntenegru, Luxemburg și Azerbaijan. În preliminariile pentru Euro a stat ceva mai bine, pe locul 4, într-o grupă grea, cu Belgia, Rusia, Scoția, Kazahstan și San Marino. Din lotul convocat pentru disputa de astăzi se remarcă Pieros Soririou, atacantul lui Lodogorets, și Konstantinos Laifis, fundașul lui Standard Liege. Alt nume interesant este Grigoris Kastanos, un atacant de 23 de ani aflat sub contract cu Juventus, dar împrumutat în Serie B, la Frosinone. 

cota2.ro

Slovacia este o națională de un nivel superior, cu fotbaliști împrăștiați în toate ligile Europei. Se remarcă Dubravka, portarul lui Newcastle, Skriniar, fundașul lui Inter, Pekaric, apărătorul Herthei, Kucka, colegul lui Man și Mihăilă, sau noua senzație din atac, Robert Bozenik, de la Feyenoord. La 21 de ani are deja 4 goluri la prima reprezentativă. Slovacii au ratat la mustață prezența la Euro 2020. Au încheiat pe locul 3 grupa cu Croația, Țara Galilor, Ungaria și Azerbaijan, la un singur punct în spatele galezilor. 

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

Ultima dispută directă a avut loc în anul 2009, un meci amical câștigat de ciprioți cu 3-2. Alte informații interesante: 

• 4 meciuri directe s-au jucat în istorie între Cipru și Slovacia. De fiecare dată s-au marcat cel puțin 4 goluri (1-6, 1-3, 3-2, 3-2)

• Cipru a primit gol în ultimele 8 meciuri jucate pe teren propriu

• 15 goluri a înscris Cipru în ultimele preliminarii, cele pentru Euro 2020, o medie de 1,5 reușite/meci

• ultima deplasare în care Slovacia nu a primit gol datează din anul 2016. S-au scurs de atunci 19 meciuri.

Cipru începe bine de obicei în preliminarii, dar clachează mereu pe parcurs. Slovacia speră să se implice în lupta pentru calificarea la Mondial, dar defensiva nu o ajută. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează este 2.08. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Cipru vs Slovacia
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro