Ponturi Pariuri Fotbal Turcia vs Olanda

BETFAIR EXCHANGE

Preliminariile Campionatului Mondial din 2022 încep astăzi, de la ora 19:00, cu un duel tare din grupa G, între Turcia și Olanda.

În grupa G se anunță o bătălie în 3 pentru calificarea la Mondial, între Olanda, Turcia și Norvegia lui Haaland. Turcii nu au mai participat la un astfel de turneu din anul 2002, când generația lor de Aur a încheiat pe locul 3. Selecționerul Senol Gunes are acum pe mână o nouă echipă plină de talente. Printre ei se numără Soyuncu, liderul apărării lui Leicester, Calhanoglu, om vital la Milan, Kabak, fundașul central pe care Klopp a mizat în ultima perioadă, sau vedetele de la Lille, Celik și Yazici. Turcia s-a calificat la Euro. A încheiat pe locul secund într-o grupă cu Franța, Islanda, Albania, Andorra și Moldova. În ediția recent încheiată de Nations League a fost ultima, după Ungaria, Rusia și Serbia. 

cota2.ro

Fabrica olandeză de talente și-a revenit după ratarea participării la ultimele două turnee finale majore. Este calificată la Europeanul din acest an, terminând calificările pe locul secund, în spatele Germaniei, cu un golaveraj impresionant, 24 de goluri înscrise în 8 meciuri. Selecționerul Frank de Boer are o mare problemă pentru debutul acestor preliminarii, absența căpitanul și liderului defensivei, Van Dijk. Compensează însă prin inventivitatea din ofensivă, acolo unde principală armă este Memphis Depay, golgeterul lui Lyon. 

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

Ultimele dispute directe dintre Turcia și Olanda au avut loc în preliminariile pentru Euro 2016. Turcii au câștigat pe teren propriu, scor 3-0, și au remizat 1-1 în deplasare. Alte informații interesante: 

• ultimele 3 meciuri jucate de Turcia pe teren propriu au fost GG (2-2 cu Serbia, 3-3 cu Croația și 3-2 cu Rusia)

• ultimele 4 meciuri ale Olandei au fost GG (1-1 cu Italia, 1-1 cu Spania, 3-1 cu Bosnia și 2-1 cu Polonia)

• Turcia a primit gol în ultimele 6 partide

• de la venirea selecționerul Frank de Boer, Olanda a câștigat doar două din cele 6 meciuri jucate

• Memphis Depay, starul Olandei, a marcat în ultimele două apariții la națională.

Într-o grupă atât de echilibrată, chiar și un pas greșit în primul meci poate conta. Cum ambele formații au probleme în defensivă, Demiral lipsește de la turci, iar Van Dijk, de la olandezi, mizez pe un duel al starurilor din atac. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează este 1.89. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Turcia vs Olanda
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.89
Cota finala: 1.89
Profit: 4.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro