Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.23

BETANO

Cipru - Slovacia

Cipru, formatia de pe locul 101 mondial in clasamentul FIFA, debuteaza in preliminarile CM 2022 cu Slovacia, echipa mult mai valoroasa din mai multe puncte de vedere, clasata in acest moment pe locul 33 in clasamentul FIFA. Ultima data cand cele doua nationale s-au intalnit a fost acum 12 ani, la un turneu international organizat de Cipru, meci castigat de acestia cu 3-2. Daca ne uitam pe istoricul confruntarilor directe, observam ca in toate partidele am avut cel putin 4 goluri marcate. Niciuna dintre cele doua formatii nu exceleaza in acest moment la capitolul goluri marcate. In ultimele 15 meciuri jucate de cele doua echipe acasa, respectiv in deplasare, media golurilor totale dintr-un meci nu depaseste valoarea de 2.40. In opinia mea, Slovacia e favorita in acest meci, chiar daca nu se poate baza pe Hamsik, cel mai sonor nume din echipa oaspete. Cred ca diferenta dintre cele doua echipe e destul de mare, iar un pas gresit inca de la debut pentru slovaci, ar insemna, in opinia mea, ratarea calificarii. Pariul meu pentru acest meci este ”Draw No Bet 2”, la o cota de 1.32.

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

cota2.ro

Gibraltar - Norvegia

Norvegia are o grupa destul de dificila in ceea ce priveste calificarea la Cupa Mondiala. Nordicii se vor duela pentru prima pozitie, cel mai probabil, cu Turcia si Olanda. Echipa clasata pe locul 44 in clasamentul FIFA il are la dispozitie pe Erling Haaland, unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului mondial. Gibraltarul e una dintre cele mai slabe echipe, clasandu-se pe locul 195 mondial in acest moment si penultima cea mai slaba echipa din Europa, dupa San Marino (locul 200 in clasamentul FIFA). Cele doua nationale nu s-au mai intalnit pana acum, insa ultima data cand Gibraltar a primit vizita unei echipe nordice, a fost chiar in anul 2019, pe 5 Septembrie, in preliminariile pentru Campionatul European, atunci cand pierdeau fara drept de apel in fata Danemarcei, scor 0-6. De statistici nici nu cred ca mai are rost sa vorbim, deoarece e destul de clar cine va fi invingatoarea acestui duel. Norvegia cred ca o sa abordeze foarte serios aceasta partida si cred ca se vor impune clar. Pariul meu pentru acest meci este ”Norvegia -2.0 Handicap European”, la o cota de 1.26.

Portugalia - Azerbaidjan

Campioana Europeana en-titre, Portugalia, incepe campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022 organizat in Qatar, impotriva Azerbaidjan-ului, echipa clasata in acest moment pe locul 109 in clasamentul mondial. ”Lusitanii” au o nationala nemaipomenita, cu nume grele in primul 11 precum Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Joao Felix, Bernardo Silva sau Diego Jota si cred ca va fi un meci destul de simplu pentru acestia. Meciul dintre cele doua nationale se va juca la Torino, pe Allianz Stadium, ”casa” celor de la Juventus. Portugalia, locul 5 in clasamentul FIFA, a mai intalnit-o pe Azerbaidjan de 6 ori, ultima data in preliminariile Campionatului Mondial din 2014, favoritii castigand atunci cu 3-0 pe teren propriu si cu 2-0 in deplasare. 5 din cele 6 partide au fost castigate de portughezi, iar un meci s-a terminat la egalitate, scor 1-1, pe 4 Septembrie 1999, in preliminariile pentru EURO 2000, meci jucat la Baku. De mentionat este faptul ca in meciul tur din acea campanie de calificare, la Guimarães, Portugalia s-a impus cu un sec 7-0. Diferenta dintre cele doua echipe este enorma si cred ca acest lucru o sa se observe destul de clar. Pariul meu pentru acest meci este ”Portugalia marcheaza peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.34.

FII LA CURENT CU TOATA ACTIVITATEA MEA DIN MEDIUL ONLINE! DETALII AICI!

***Acest bilet este jucat in cadrul Proiectului ALL-IN pe care m-ati sfatuit sa-l incerc. O sa incerc sa leg bilete a cate doua sau trei selectii pentru a avansa mult mai usor. Desigur, atunci cand oferta nu o sa permita acest lucru, voi spui simplu, pas!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cipru vs Slovacia
Pronostic:
Draw No Bet 2
Cota
1.00
Gibraltar vs Norvegia
Pronostic:
Norvegia -2.00 Handicap European
Cota
1.26
Portugalia vs Azerbaidjan
Pronostic:
Portugalia marcheaza peste 2.5 goluri
Cota
1.34
Cota finala: 1.69
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro