Ponturi Pariuri Fotbal Romania vs Macedonia de Nord

BETFAIR EXCHANGE

România debutează astăzi, de la ora 21:45, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, împotriva reprezentativei din Macedonia de Nord. 

România începe cu multă speranță o nouă campanie de calificarea la Campionatul Mondial. „Tricolorii” nu au mai participat la un astfel de turneu din anul 1998, iar misiunea nu e ușoară nici acum. Locul 1 pare intangibil, dedicat Germaniei. În aceste condiții, lupta s-ar da pentru poziția de baraj, cu Islanda și Macedonia de Nord, iar Armenia și Liechtenstein ar arbitra-o. 

cota2.ro

Selecționerul Mirel Rădoi nu va fi lângă echipă, pozitiv cu Covid-19, dar are la dispoziție un lot cu fotbaliști în formă. Cel mai important pare în acest moment Nicolae Stanciu. Mijlocașul Slaviei Praga a marcat 8 goluri în ultimele 6 meciuri oficiale. Într-o dispoziție bună de joc sunt și Man cu Mihăilă, cu prestații tot mai solide în Serie A. Ianis Hagi vine și el cu moral, după câștigarea titlului din Scoția. Și veștile din defensivă sunt bune, cu căpitanul Vlad Chiricheș în sfârșit apt. 

Macedonia de Nord ocupă locul 65 în clasamentul coeficienților FIFA, dar vine după cea mai mare performanță din istoria naționalei. A profitat de traseul accesibil creat prin Liga Națiunilor și s-a calificat la Campionatul European. Le-a învins în play-off pe Kosovo (2-1) și pe Georgia (1-0). Lotul conține câteva nume interesante, dar nimic de speriat. Vedetă este în continuare veteranul Goran Pandev, golgeterul all-time și cel mai selecționat fotbalist din istoria reprezentativei. Alți fotbaliști cunoscuți sunt Elif Elmas (Napoli), Ezgjan Aliovski (Leeds), Stefan Ashkovski (Botoșani), Enis Bardhi (Levante) sau Boban Nikolov (Lecce)

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

Ultimele două dispute oficiale între România și Macedonia de Nord au avut loc în preliminariile Mondialului din 2006. „Tricolorii” le-au câștigat pe ambele cu același scor, 2-1, dar au ratat calificarea, terminând grupa pe 3, după Olanda și Cehia. Alte informații interesante înaintea disputei de pe Arena Națională:

• 92,75 milioane de euro este valoarea lotului convocat de Mirel Rădoi pentru acest meci. Jucătorii lui Igor Angelovski valorează doar 45,88 milioane de euro.

• în ultimii 10 ani, România nu a pierdut niciun meci în care pornea favorită la pariuri pe teren propriu. Acesta e cazul și astăzi

• Macedonia de Nord a câștigat un singur meci din ultimele 6 jucate pe teren străin

• Macedonia a încheiat pe locul 2 în grupa din ediția trecută de Nations League, în spatele Armeniei, dar peste Georgia și Estonia

• ultima victorie a Macedoniei de Nord împotriva unei reprezentative de top 40 din clasamentul FIFA (clasamentul de acum) datează din 2013, un 2-1 cu Țara Galilor. Galezii nu aveau însă fotbaliștii de acum

• 1,67 goluri/meci a primit Macedonia în deplasările din ediția trecută de Nations League, în compania unor adversare mult mai slab cotate decât România. 

Mirel Rădoi a insuflat o nouă mentalitate la națională. „Tricolorii” sunt optimiști în prima campanie de calificare cu el pe bancă, iar startul trebuie să fie perfect. Macedonia de Nord este o echipă arțăgoasă, dar sub noi din punct de vedere valoric. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, victoria României are o cotă de 2.12. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Romania vs Macedonia de Nord
Pronostic:
1
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: 5.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro