Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

Romania - Macedonia de Nord

Romania isi incepe campania de calificare la Campionatul Mondial din Qatar, pe teren propriu, in fata Macedoniei de Nord, echipa calificata la Campionatul European. Romania este considerata favorita in acest duel, insa casele de pariuri ofera o cota destul de mare pentru victoria tricolorilor. Am incredere ca nationala noastra poate incepe cu dreptul aceste preliminarii si consider ca avem o echipa mai valoroasa decat cea a macedonienilor. Pentru acest meci am ales sa joc ”1 solist”, la o cota de 2.00.

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

cota2.ro

Germania - Islanda

Germania si Islanda, celelalte doua candidate pentru primile doua locuri din grupa Romaniei, se intalnesc diseara pe Schauinsland-Reisen-Arena din Duisburg. Germania are ceva probleme minore de efectiv, insa chiar si asa, echipa selectionata de Low arata senzational. Islanda, echipa care ne-a eliminat din drumul catre EURO, porneste clar cu sansa a doua, iar in opinia mea nu cred ca are nicio sansa diseara. Pentru acest meci am ales sa joc ”Germania înscrie minim 1 gol, Germania are minim 5 cornere și Islanda are minim 2 cartonașe”, la o cota de 2.00.

Italia - Irlanda de Nord

Italia primeste vizita Irlandei de Nord in startul preliminariilor pentru CM 2022. Gazdele au o grupa destul de facila, unde singurul pericol poate veni din partea Elvetiei. Irlanda de Nord ne e destul de cunoscuta, jucand cu ei de foarte multe ori si nu cred ca au vreo sansa in acest meci, cu Italia. Ma astept la un succes clar al favoritilor pe ”Ennio Tardini”, cumulat cu multe faze de poarta. Pentru acest meci am ales sa joc ”Italia înscrie minim 1 gol, Italia are minim 5 cornere și Irlanda de Nord are minim 2 cartonașe”, la o cota de 2.00.

FII LA CURENT CU TOATA ACTIVITATEA MEA DIN MEDIUL ONLINE! DETALII AICI!

  • Romania - Macedonia de Nord - 1 (2.00)
  • Germania - Islanda - Germania înscrie minim 1 gol, Germania are minim 5 cornere și Islanda are minim 2 cartonașe (2.00)
  • Italia - Irlanda de Nord - Italia înscrie minim 1 gol, Italia are minim 5 cornere și Irlanda de Nord are minim 2 cartonașe (2.00)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 8.00. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 5.00, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
5.00
Cota finala: 5.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro