Ponturi Pariuri Fotbal Ungaria vs Polonia

BETFAIR EXCHANGE

Ungaria și Polonia încep astăzi, de la ora 21:45, campania de calificare pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2022. 

Progresele făcute de fotbalul maghiar sunt evidente. Vecinii din Vest s-au calificat la Euro 2021, profitând de traseul din Nations League. Nu au avut un play-off ușor acolo, trecând de Bulgaria (3-1) și de Islanda (2-1). În cea mai recentă competiție, ediția recent încheiată de Liga Națiunilor, au câștigat o grupă grea, din care au mai făcut parte Rusia, Turcia și Serbia. 

cota2.ro

Selecționerul italian Marco Rossi nu îl are la dispoziție pe starul Dominik Szoboszlai, dar lotul este în continuare unul valoros. În evidență ies fundașul central Willi Orban și portarul Peter Gulacsi, ambii oameni de bază la RB Leipzig. Tot din Germania vine și cel mai bun marcator, Adam Szalai. Vârful lui Mainz are 21 de reușite la națională. 

Polonia este nelipsită de la ultimele turnee finale. Ocupanta locului 19 în ierarhia coeficienților FIFA a dominat grupa de calificare la European. A pierdut un singur meci din cele 10 disputate în compania Austriei, Macedoniei de Nord, Sloveniei, Israelului și Polonezii au un nou selecționer din ianuarie 2021, pe portughezul Paulo Sousa. Acesta are la dispoziție un lot plin de vedete. E suficient să îl amintim pe Robert Lewandowski, omul care se luptă cu recordurile în fotbalul european. În ultimele 8 meciuri pentru Bayern a înscris nu mai puțin de 13 goluri. Conduce clasamentul golgeterilor din Bundesliga cu 35 de reușite în 25 de apariții. 

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

Cea mai recentă înfruntare directă dintre a avut loc în anul 2011, un meci amical câștigat de Polonia cu 2-1. Un fapt interesant, Lewandowski făcea parte din lot și atunci. Alte informații interesante: 

• ultimul meci oficial jucat pe teren propriu în care Ungaria nu a marcat datează din 2017, un 0-1 cu Portugalia

• 4 din ultimele 5 meciuri jucate acasă de maghiari au fost GG 

• 18-5 a fost golaverajul Poloniei în preliminariile pentru Euro 

• Robert Lewandowski este golgeterul all-time al naționalei Poloniei, cu 63 de goluri

• Polonia a început cu 4 victorii consecutive precedenta campanie de calificare, cea pentru Euro 2020.

Ungaria a demonstrat în ediția recent încheiată de Nations League că găsește soluții împotriva unor adversari de calibrul Poloniei. Oaspeții, cu Lewandowski sau Piatek în ofensivă, n-au cum să nu înscrie cel puțin o dată. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele marchează (GG) este 2.02.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ungaria vs Polonia
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 5.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro