Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

Superbet

RAPID 2 VS FCSB 2

Romania - Liga 3 - Seria 4

cota2.ro

26.03.2021, ora: 15.00


Rapid 2, ocupanta locului 8 va primi vizita echipei a doua de la FCSB, care ocupa locul 2 in momentul de fata, fiind la o diferenta de doar 2 puncte de echipa armatei, anume STEAUA București.

In ultimul meci direct, ros-albaștrii au defilat cu echipa secunda a Rapidului, acolo unde au reusit sa marcheze 4 goluri in poarta giulestenilor.


Echipa gazda a reusit doar 4 victorii in cele 12 etape jucate pana acum si cred ca elevii lui Bogdan Vintila au sansa de a ocupa provizoriu prima pozitie in seria 4 din liga a 3-a.



CAPUL VERDE VS CAMERUN

INT.- Africa Cupa Natiunilor Calificari - Gr.F


Camerun, este neinvinsa in grupa F cu 10 puncte acumulate in cele 4 meciuri si are nevoie doar de 1 punct pentru a-si pastra pozitia de lider.

Ultimul meci jucat de Camerun a fost in fata celor de la Guineea, pierdut in lupta pentru ocuparea locului 3 in competitia African Nations Championship, competiție câstigată de Maroc.


Capul Verde a obtinut doar egalul in primul meci din grupa F, intr-un meci incheiat cu o remiza albă impotriva celor de la Rwanda. Gazdele sunt neinvinse in grupa F, avand 4 rezultate de egalitate, 3 dintre ele fiind remize albe.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
RAPID 2 vs FCSB 2
Pronostic:
2 solist
Cota
1.35
CAPUL VERDE vs CAMERUN
Pronostic:
sub 2.5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 1.98
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro