Ponturi Pariuri Fotbal Oxford United vs Lincoln City

BETFAIR EXCHANGE

Oxford United și Lincoln se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 38 din League One, al treilea eșalon fotbalist al Angliei. 

Orașul Oxford este renumit datorită uneia dintre cele mai mari universități din lume, dar și echipa de fotbal a fost cândva printre mândriile locale. În anul 1986 promova în prima ligă engleză și câștiga singurul trofeu major, Cupa Ligii Angliei. A urmat apoi un declin constant, începând cu retrogradarea din 1988. Apogeul a fost trăit în 2006, când echipa a căzut până în Conference. În 2018, clubul a fost preluat de un milionar thailandez, Sumrith Thanakarnjanasuth, dar fără a răzbi. În acest moment, echipa e pe locul 11 în League 1, cu 53 de puncte obținute în 36 de runde. Cel mai valoros fotbalist din lotul lui Karl Robinson este atacantul Elliot Lee, împrumutat de la Luton Town. Nu are însă o productivitate foarte mare, doar 2 goluri în 9 apariții. Lotul a fost restructurat masiv în vară, după eșecul din play-off-ul cu Wycombe. 

cota2.ro

Lincoln, echipă înființată în anul 1884, și-a propus urcare în Championship la finalul acestui sezon. Momentan nu e departe de obiectiv. Ocupă locul 4, unul de play-off, cu 62 de puncte. Pozițiile direct promovabile sunt la doar 4 lungimi în față. Managerul Michael Aplleton are câteva nume interesante în lot. Morgan Rogers, o extremă de 18 ani împrumutată de la Manchester City, care se anunță un viitor star al fotbalului englez, are 6 reușite în acest sezon. Golgeterul echipei este Jorge Grant, cu 11 goluri. Căpitanul echipei este Liam Bridcutt, un închizător cu 30 de meciuri în Premier League, în tricoul lui Sunderland.

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

În tur, Lincoln s-a impus cu scorul de 2-0. alte informații interesante: 

• Oxford nu a reușit să marcheze în 5 din ultimele 6 meciuri disputate pe teren propriu

• Lincoln e lider în clasamentul meciurilor jucate în deplasare. A câștigat 10, a remizat de 5 ori și a pierdut în doar două rânduri

• 26-12 e golaverajul lui Lincoln pe teren străin în actuala stagiune

• Lincoln a pierdut o singură deplasare din ultimele 12 jucate în League One

• Lincoln e una dintre cele mai eficiente formații din League One. 11% dintre ocazii au fost transformate în gol

• 11,53 șuturi spre spațiul porților adverse a exepediat Lincoln, în medie, în acest sezon. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet Lincoln este 2.24. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Oxford United vs Lincoln City
Pronostic:
Lincoln DNB
Cota
2.24
Cota finala: 2.24
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro