Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

BETANO

Serbia vs Portugalia

CALIFICARI CM 22

cota2.ro


Portugalia a inceput drumul spre calificarile CM 22 cu o victorie chinuita prin autogolul lui Medvedev in prima parte a meciului cu Azerbaijan.

Portughezii nu se pot baza pe 3 jucatori in aceasta seara. E vorba de veteranul Pepe, Guerreiro, multifunctionalul din echipa celor de la Dortmund, iar portarul titular al lui Wolves ii va ceda locul lui Lopez din cauza unei accidentari.


Serbia a reusit o victorie impresionanta impotriva Irlandei, meci incheiat cu 5 goluri, in ciuda jocului circumspect al echipei oaspete. Sarbii au o super echipa pe care antrenorul  Stojkovic D. a incercat sa gaseasca reteta perfecta ca jocatorii talentati sa se poata intelege pe teren. Ca si piese importante ii putem enumera pe Tadic, capitanul lui Ajax (13 goluri la echipa de club/ 26 de aparitii), tanarul talent Vlahovic de la Fiorentina ( 12 goluri la echipa de club/ 27 aparitii), Filip Djuricic de la Sassuolo si lista poate continua in aceasta maniera.


Ai impresia ca toti jucatorii gazdelor au fost selectati doar pe cifrele pe care le-au avut la echipele de club, nu doar dupa renumele si reputatia pe care au avut-o la echipa nationala.


Concluzia este că va fi un meci greu pentru portughezi.


GERMANIA U21 VS OLANDA U21

Euro 21


Olanda a reusit doar egalul intr-un meci cu Romania presarat cu multe ocazii de gol, care se putea termina prost pentru ei, tricolorii avand 3 ocazii mari de gol pe finalul meciului.


Germania s-a impus categoric impotriva Ungariei, care nu a reusit mare lucru in meciul direct. Au avut 1 sut pe poarta si unul inafara portii, in timp ce nemtii au avut 14 suturi spre si inafara portii, au dominat meciul in totalitate, reusind sa marcheze toate cele 3 goluri in ultimele 30 de minute ale meciului.


Olanda a avut totusi o prestatie slaba in fata tineretului nostru, reusind ca marile ocazii sa fie realizate prin centrari la de Wit, masivul jucator din atacul Tărilor de Jos.


Apararea tineretului de la germani e condusa de mijlocasul titular de 23 de ani de la Arminia Bielefeld, Amos Pieper, la care se alatura si Nico Schlotterbeck de la Union Berlin.

Daca vor merge pe aceeasi varianta ca sa i surprinda pe nemti, Olanda va avea mari probleme in a obtine cel putin 1 punct din aceasta intalnire.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Serbia vs Portugalia
Pronostic:
Handicap asiatic +1.5 Serbia
Cota
1.42
Germania U21 vs Olanda U21
Pronostic:
1X (sansa dubla)
Cota
1.45
Cota finala: 2.06
Profit: 5.30
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro