Ponturi Pariuri Fotbal Romania vs Germania

BETFAIR EXCHANGE

România și Germania se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în etapa secundă a grupei J din preliminariile Campionatului Mondial. 

România a început cu o victorie campania de calificare pentru Mondialul din Qatar. „Tricolorii” au învins Macedonia de Nord, scor 3-2, într-un meci extrem de spectaculos. Golurile au semnate de Florin Tănase, Valentin Mihăilă și Ianis Hagi, toți marcatori în premieră la prima reprezentativă. Filosofia pe care Mirel Rădoi încearcă să o implementeze are și o mare hibă. Defensiva nu se ridică la nivelul oamenilor din atac. În disputa cu Macedonia, doar lipsa de inspirație a adversarilor a făcut ca scorul să nu capete proporții. Vlad Chiricheș, cel care ar trebui să fie un lider, a condus doar la numărul de gafe comise. Nici poarta nu a oferit multă siguranță. Florin Niță, neobișnuit cu postura de titular, a părut dezorientat în multe momente ale jocului. 

cota2.ro

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

Germania este marea favorită a grupei și a demonstrat asta în primul meci, împotriva Islandei. Nemții au câștigat cu 3-0, dar au fost într-un control total, de la început la sfârșit. Au încheiat cu o posesie de 76% și cu un raport de 15-7 al ocaziilor de gol. Selecționerul Joachim Low va părăsi formația în vară, după Campionatul European, așa că vrea să lase o impresie bună în finalul mandatului. În ciuda unor absențe importante, cum ar fi Kroos, Germania are un lot senzațional. Numele care dau fiori în atac sunt Sane, Havertz, Gnabry și Werner, toți fotbaliști calificați în sferturile Ligii Campionilor. O mențiune specială merită Ilkay Gundogan, mijlocașul transformat de Guardiola în golgeter. A marcat 12 goluri pentru Manchester City în acest sezon de Premier League și a punctat și în victoria Germaniei cu Islanda. 

VEZI AICI cotele și recomandarea de scor corect

România și Germania nu s-au mai înfruntat din anul 2007, un amical câștigat de nemți, scor 3-1. Tot de un amical se leagă și cea mai frumoasă amintire a noastră, celebra victorie cu 5-1, din aprilie 2004. Alte informații interesante înaintea disputei de pe Arena Națională: 

• România a marcat 8 goluri în ultimele 2 meciuri oficiale jucate pe teren propriu: 5-3 cu Belarus, 3-2 cu Macedonia de Nord;

• Germania a primit gol în ultimele 3 deplasări. A remizat 1-1 în Elveția, a câștigat 2-1 în Ucraina și a fost umilită în Spania, 0-6;

• 22 de ocazii de gol și 10 șuturi pe poartă a expediat Spania în meciul cu Germania, semn că defensiva nemților este vulnerabilă;

• 6 din cele 8 meciuri jucate de România cu Mirel Rădoi pe bancă au fost GG;

• 30 de goluri a înscris Germania în precedenta campanie de calificare, cea pentru Euro 2020;

• 9 goluri a înscris Gundogan pentru prima reprezentativă a Germaniei. În sistemul gândit de Low, cu Kimmich închizător, mijlocașul lui Manchester City are libertate mai mare de acțiune și șanse sporite de a marca. 

VEZI AICI cotele și recomandarea de scor corect


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Romania vs Germania
Pronostic:
vezi mai sus
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro