Ponturi Pariuri Fotbal Den Bosch vs Go Ahead Eagles

BETFAIR SPORTSBOOK

Den Bosch și Go Ahead Eagles se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 30 din Eerste Divisie, al doilea eșalon fotbalistic al Olandei. 

Den Bosch este de 16 ani în liga secundă din Olanda, dar nu a avut niciodată un sezon mai slab de atât. Cea mai proastă clasare a fost în 2015/2016, când a încheiat pe locul 17. Acum, ocupă ultima poziție, cu doar 19 puncte acumulate în 29 de etape. Conducerea a încercat să producă un șoc prin numirea antrenorului Jack de Gier, la începutul lunii februarie, dar rezultatele nu sunt cele scontate. El are la dispoziție un lot cotat la 5,65 milioane de euro. Acesta se confruntă și cu probleme serioase de efectiv. Altă problemă este lipsa de experiență a fotbaliștilor pe care îi are la dispoziție, lotul având o medie de vârstă de doar 22,6 ani. 

cota2.ro

Go Ahead Eagles e retrogradat din Eredivisie în 2017, a avut apoi un sezon de reconstrucție, în care a încheiat pe locul 17 în liga secundă. Planul conducerii a dat roade. În ultimii doi ani au fost implicați de fiecare dată în lupta pentru promovare, așa cum este cazul și astăzi. Formația antrenată de Kees Van Wonderen ocupă locul 5, cu 57 de puncte. Este sigură de prezența în play-off, dar are șanse și la unul dintre locurile direct promovabile. Cu o victorie astăzi, distanța față de obiectiv s-ar reduce la doar 4 puncte. 

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

În tur, Go Ahead Eagles a învins-o categoric pe Den Bosch, scor 3-0, cu toate golurile marcate în prima repriză. Alte informații interesante: 

• Go Ahead Eagles nu a pierdut niciunul din ultimele 5 meciuri directe cu Den Bosch. A marcat de 6 ori în ultimele două înfruntări

• Go Ahead Eagles este cea mai în formă formație din Eerste Divisie. A câștigat 6 din ultimele 7 meciuri 

• Go Ahead Eagles are 7 victorii consecutive în deplasare. De fiecare dată a marcat cel puțin două goluri

• 3,5 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui Den Bosch din acest sezon. În 20 din cele 29 de partide s-au înscris peste 2,5 goluri

• 34% dintre șuturile expediate pe poartă de Go Ahead Eagles în acest sezon au fost transformate în gol. 

Go Ahead Eagles traversează cel mai bun moment din ultimele sezoane și simte că poate forța promovarea directă în Eredivise. De cealaltă parte, gazdele de astăzi sunt în degringoladă și cu mari probleme de efectiv. Duelul este unul dezechilibrat și merită speculat. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combo X2 și Peste 2.5 goluri marcate în meci este 1.94. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Den Bosch vs Go Ahead Eagles
Pronostic:
X2 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: 4.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro