Ponturi Pariuri Fotbal Ecuador vs Bolivia

BETFAIR EXCHANGE

Naționalele din Ecuador și Bolivia se întâlnesc astăzi, de la ora 23:30, într-un meci amical.

Preliminariile sud-americane pentru Campionatul Mondial au luat o pauză lungă, până la vară. Ecuador se află într-o poziție ideală după primele 4 partide din grupă. Are 9 puncte și vine imediat în spatele coloșilor Brazilia și Argentina. Are cel mai bun atac, 13 goluri înscrise, o medie de peste 3 reușite/partidă. Selecționerul Gustavo Alvaro profită de întreruperea campionatelor și a comandat un cantonament. Pregătirea se va încheia cu meciul test de astăzi. Martinez Estrada, golgeterul din preliminarii, face parte din lot. Nu lipsesc nici experimentații mijlocași Noboa, Fidel Martinez sau Angel Mena. Cei 3 au în total 17 goluri pentru națională. 

cota2.ro

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

Bolivia este ultima clasată în preliminarii, cu un singur punct obținut în 4 partide. Pentru meciul de astăzi, selecționerul Cesar Farias a convocat nu mai puțin de 7 atacanți și doar doi închizători, lucru care spune multe despre modul în care va aborda partida și despre ce vrea să testeze. Printre fotbaliștii ofensivi de numără inclusiv starul Marcelo Moreno, cel mai bun marcator din istoria reprezentativei, cu 22 de goluri. 

Cel mai recent meci direct s-a disputat în noiembrie 2020, în preliminariile Mondialului. Ecuador a câștigat 3-2. Alte informații interesante: 

• 18 ocazii de gol și-a creat Bolivia în ultimul meci direct cu Ecuador. 

• în ultimele 3 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri (2-2, 3-0 Ecuador și 3-2 Ecuador)

• bolivienii au mai disputat un amical săptămâna trecută, pierdut 1-2 cu Chile

• Ecuador a demonstrat o forță ofensivă incredibilă în ultimele meciuri, toate câștigate: 4-2 cu Uruguay, 3-2 cu Bolivia și 6-1 cu Columbia

• 9 șuturi pe spațiul porții a expediat Ecuador în cel mai recent meci, cel cu Columbia. 

Cu orizontul meciurilor oficiale îndepărtat, cei doi selecționeri au găsit prilejul de a testa noi formule și noi jucători. Asta va aduce dezechilibre pe plan defensiv și, cel mai probabil, un adevărat festival sud-american de goluri. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri marcate în meci este 1.94. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ecuador vs Bolivia
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: 4.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro