Ponturi Pariuri Fotbal Germania U21 vs Romania U21

BETFAIR SPORTSBOOK

România U21 înfruntă Germania U21, astăzi, de la ora 19:00, în ultimul meci al grupei A de la Campionatul European. 

România este în cărți după primele două meciuri. A scos o remiză importantă în fața naționalei Olandei, una dintre favoritele la trofeu, scor 1-1, apoi a câștigat meciul la îndemână, împotriva codașei Ungaria, scor 2-1. Cu toate astea, calculele calificării în sferturi sunt complicate. Dacă Olanda câștigă meciul cu Ungaria, cum cel mai probabil se va întâmpla, „tricolorii” au neapărată nevoie de gol sau goluri contra Germaniei. La 0-0, sunt eliminați din cauza clasamentului în 3. Selecționerul Adrian Mutu are și o problemă mare de efectiv. Marius Marin, omul care închidea culoarele spre poarta lui Andrei Vlad, este suspendat, după un gest necugetat comis meciul precedent.

cota2.ro

Germania are încă o generație deosebită. A strâns tot 4 puncte până acum, o victorie concludentă cu Ungaria, scor 3-0, și o remiză cu Olanda, scor 1-1. Lotul convocat pentru acest turneu este unul foarte valoros. Se remarcă Lukas Nmecha, de la Anderlecht, atacant cu 10 goluri la naționala de tineret. În preliminarii, nemții au câștigat o grupă din care au mai făcut parte Belgia, Bosnia, Țara Galilor și Moldova. Au avut cel mai bun atac, 22 de goluri înscrise, dar o defensivă neașteptat de permisivă, 10 goluri încasate în 8 partide. 

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

România U21 și Germania U21 s-au duelat și la Europeanul precedent, în faza semifinalelor. Nemții s-au impus cu 4-2. Alte informații interesante: 

• 25-15, în favoarea Germaniei, a fost raportul ocaziilor de gol la meciul din 2019, valori impresionante. La șuturi pe spațiul porții a fost egalitate, 6-6

• 6 fotbaliști români au făcut parte din lot în 2019 și sunt prezinți și acum: Andrei Vlad, Adrian Petre, Darius Olaru, Radu Boboc, Andrei Ciobanu și Alexandru Pașcanu

• Germania U21 a marcat în ultimele 27 de meciuri jucate

• ultimele 4 meciuri disputate de România au fost GG

• România U21 a avut cel mai bun atac în grupa 8 preliminară, 22 de goluri înscrise în 10 partide

• 31 de șuturi a expediat România în primele două partide de la Euro.

Adrian Mutu a demonstrat că are stofă de selecționer. În ultimele zile a umblat la moralul „tricolorilor”, pe care a încercat să îi convingă că nu sunt cu nimic inferiori. Cu temele făcute, conștienți că trebuie să marcheze, fotbaliștii români vor ieși cu siguranță la joc. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat peste 2,5 goluri și ambele marchează (GG3+) are o cotă de 2.00. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Germania U21 vs Romania U21
Pronostic:
GG3+
Cota
1.99
Cota finala: 1.99
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro