Ponturi Pariuri Fotbal Țara Galilor vs Cehia

BETFAIR SPORTSBOOK

Țara Galilor și Cehia se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în grupa E din preliminariile Campionatului Mondial. 

Țara Galilor a devenit o prezență obișnuită la turneele finale. S-a calificat și la Europeanul din acest an, terminând preliminariile pe locul secund, într-o grupă cu Croația, Slovacia, Ungaria și Azerbaijan. Actuala campanie a început prost, cu un eșec clar pe terenul Belgiei, scor 1-3. Galezii au șutut o singură dată pe spațiul porții adverse. Selecționerul Robert Page nu se poate baza pe una dintre vedete, Aaron Ramsey, mijlocașul lui Juventus, fiind indisponibil. 

cota2.ro

Cehia nu a mai participat la un Campionat Mondial din 2006. Actuala generație pare să aibă tot ce îi trebuie pentru a ajunge acolo. A început campania cu o victorie impresionantă, 6-2 în Estonia, apoi a remizat cu liderul ierarhiei FIFA, Belgia, scor 1-1. Cehii au fost mai periculoși, conducând 13-9 la ocazii de gol, 5-4 la șuturi pe poartă și 7-3 la cornere. Printre numele importante convocate se numără Vaclik, portarul celor de la Seviila, Coufal și Soucek, oameni de bază la West Ham. Un nucleu important vine și de la Slavia Praga, echipă calificată în sferturile Europa League. Cehia a obținut o calificare lejeră la Campionatul European din acest an, terminând pe locul secund o grupă cu Anglia, Kosovo, Bulgaria și Muntenegru. 

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

Țara Galilor și Cehia nu s-au mai întâlnit într-un meci direct din 2007, când remizau 0-0 în preliminariile pentru Euro 2008. Alte informații interesante despre meciul care va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan: 

• 1,3 goluri/meci a fost media în meciurile galezilor din ultima ediție a Nations League

• în 7 din ultimele 8 meciuri jucate de Țara Galilor pe teren propriu s-au marcat sub 2,5 goluri 

• câte un șut pe poartă a trimis Țara Galilor în ultimele două meciuri, eșecul 1-3 cu Belgia și amicalul câștigat 1-0 cu Mexic 

• 5 goluri a încasat Cehia în grupa recent încheiată de Nations League, una câștigată în fața Scoției, Israelului și Slovaciei

• 19 ocazii de gol și-a creat Cehia în ultima deplasare, cea câștigată 6-2 în Estonia. 

• 3 goluri a marcat starul cehilor, Tomas Soucek, în meciul cu Estonia. Mijlocașul lui West Ham are 9 reușite în actualul sezon de Premier League. 

Cehia are jucători mai în formă și un moral la cote ridicate înaintea partidei de la Cardiff. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat X2 și sub 2,5 goluri înscrise în meci are o cotă de 2.07. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Țara Galilor vs Cehia
Pronostic:
X2 & SUB 2.5 goluri
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro